Fremtiden for Siri er nu: Start en bil, Juster Home Thermostat og Mere [Videoer]

"Siri, start min bil", "Siri, Sæt termostaten til 72 grader" - siger at til iPhone og have en AI-agent udføre disse opgaver lyder futuristisk, ikke? Det er ikke fra fremtiden, men det er nu takket være det ambitiøse arbejde fra en tredjepartsudvikler, der skabte noget, der hedder Siri Proxy.

Som navnet antyder, er SiriProxy en proxyserver til Apples Siri-assistent, der gør det muligt at oprette brugerdefinerede plugins, der udfører næsten enhver funktion, herunder opgaver som fjerntliggende start af en bil, låsning og oplåsning af bildøre og endog forespørgsel og styring af en boligtermostat. Potentialet her er stort, og ingen af ​​det kræver nogen on-device hacks eller jailbreaks, fordi den håndteres væk fra iPhone på en fjernserver.

På grund af det meget tidlige stadium i udviklingen er oprettelsen af ​​Siri Proxy ikke den mest nemme ting i verden. Du skal bruge en iPhone 4S, og nogle erfaringer med Ruby, certifikater, webservere og OpenSSL (du opretter en webserver). Hvis det er dig, skal du tjekke kildekoden og instruktionerne om hvordan du får det til at fungere her.

Her er nogle videoer af Siri Proxy i aktion:

Siri starter og stopper en bil på afstand

Siri kontrollerer en hjemme termostat

Siri låsning og oplåsning af bildøre

På SiriProxy-projektsiden kan du finde flere videoer af tredjeparts implementeringer, herunder Siri interaktion med Twitter, Dreambox, Plex, og endda hente sportsscores.

Med så meget indlysende potentiale, ville det ikke være forfærdeligt overraskende, hvis Apple lancerede at åbne Siri til iOS-udviklere. Apple lægger stor vægt på tredjeparts hacks og er ikke bange for at omfavne nogle af de ideer, der er født fra disse udenfor udviklere. Det nyeste eksempel indeholder en bred vifte af funktionerne i iOS 5.

Heads up til MacGasm og Adem Semir for video links.