Konsulentens kanariske er den ultimative fejlfindingshjælp til Mac OS X

Fejlfinding af computerproblemer er aldrig særlig sjovt, og med så mange potentielle tredjeparts add-ons, plugins, extensions, scripts og hvad der ellers er begravet i OS X, hvordan skal du finde alt for at hjælpe med at bestemme, hvad der forårsager et problem? Du har brug for konsulentens kanariefugl, fordi det handler om at spare dig masser af tid og besvær, uanset om du fejler din egen Mac eller en andens.

Konsulentens kanariske er et gratis selvstændigt python-script, der angiver en absurd mængde information om OS X-installationen, som den er lanceret fra, herunder generel systeminformation, alle login-elementer, alt for privilegerede processer og en hel masse tredjeparts systemændringer og forstærkninger, herunder adressebogs plugins, Automator-handlinger, ekstra rammer, Safari plugins og extensions, kernel extensions, launchd jobs og launch agenter, Mail plugins, tredjeparts system præference paneler, skærmsparere, Spotlight add ons, startup elementer og meget mere. Fik alt det? Med andre ord vil næsten alle tredjeparts-tilføjelser, der for øjeblikket er installeret på Mac'en, blive fundet og rapporteret tilbage i en letlæselig liste, der endda indeholder de fulde filstier til de fundne genstande. Intet ændres dog, idet opgaven er at bestemme, hvad der ikke hører hjemme i listerne op til dig.

  • Få konsulentens kanariefrie fri fra KHI

Brug af konsulentens kanariske er nemt, du kan køre den enkeltstående konsulents Canary app direkte på en enkelt Mac, der starter Terminal og et python script på egen hånd, eller du kan åbne apps-pakken for at finde hjerte af appen "dispatcher.py" som kan derefter bruges over et netværk til fjerndiagnosticering og fejlfinding af flere Mac'er. Den samme version af konsulentens kanariske vil arbejde på enhver version af OS X senere end 10.5, herunder Lion.

CC kan bare være det ultimative fejlfindingshjælpemiddel til Mac OS X, en bemærkelsesværdig fødder til et gratis værktøj, hvilket gør det til en absolut nødvendighed for en Mac Power-brugerværktøj.

Takket være Jean N for det store tip