10 Smukt Abstrakte High-Res Bokeh Baggrunde

Abstrakte billeder gør nogle af de bedste tapeter, fordi de er smukke og i modsætning til landskab eller tekst, er de ikke distraherende. Denne gruppe af ti højopløselige bokeh-billeder fra hobbyistfotografen Radoslav Holan er ingen undtagelse, de er helt smukke til at se på og skabe perfekte skrivebordsbaggrunde. Han skød billederne de sidste to dage ud af sit flade vindue ved hjælp af naturligt lys fra solen og vanddråberne for at fange de fantastiske billeder, og resultaterne taler for sig selv.

Disse tapetbilleder spænder i størrelse fra 4311 × 2874 til 5472 × 3648 opløsning, der giver mere end tilstrækkelige størrelser til stort set enhver tænkelig skærm, så hvad enten du ønsker at style baggrunden for dit OS X-skrivebord, Windows PC, iPhone 6 Plus, iPad, Android eller Mac Color Classic, du er i gode hænder.

Klik på et billede nedenfor for at åbne den fulde opløsningsversion i et nyt vindue. Du kan også få hele 10 pakke kollektionen som en zip-fil herfra:

  • Få den 10 tapetpakke som en zip-fil fra CeskyMac (43 MB fil)

Opdateret zip download link. En stor tak til CeskyMac for at give et spejl til tapetpakken, den originale Dropbox-link er midlertidigt suspenderet på grund af trafik fra populariteten!

Zip-filen dekomprimeres som normalt på en Mac eller PC. Hvis du kører zip-fil ruten på en iOS-enhed, skal du sørge for at have en app som WinZip praktisk, så du kan åbne filarkivet. Ellers skal du vælge og vælge hvilke tapeter du gerne vil have fra nedenstående billeder:

For dem der føler sig inspireret, kan du opnå en bokeh-effekt med iPhone-kameraet ved hjælp af dette fokuslåsestik.

-

Har du nogle brugerdefinerede tapeter, du gerne vil dele med OSXDaily-læsere? Fotos, abstraktioner, hvis det er højt res og gør det til god tapet på en stationær eller mobil enhed, vil vi gerne se det! Send dem videre til [email protected]!