Sådan spredes iPad-tastaturet for lettere skrivning

At skrive på iPad på skærmen tastaturet kan være lidt mærkeligt for nogle brugere, der er vant til enten en iPhone og skrive med deres tommelfinger, eller endda en Mac eller pc og vant til at skrive på et almindeligt berørings tastatur. Men en fantastisk måde at forbedre iPad-typing og gøre det hurtigere på er at bruge Split Keyboard-funktionen på iPad-tastaturet.

Split-tastaturet er et af de mest værdsatte funktioner, som iOS har med iPad, det gør at skrive mens du holder enheden betydeligt lettere i både landskabs- og portrættilstand ved at tillade dig at bruge tommelfinger til at skrive, snarere end at sætte iPad'en flad og forsøge at skrive som et normalt tastatur, hvilket er besværligt og svært for mange af os.

Sådan bruges iPad Split Keyboard

Du kan bruge splitlayoutet hvor som helst på iPad, og når du deler nøglerne, forbliver de så, indtil de er blevet dokket igen. Splitting iPad-tastaturet fungerer også i vandret eller lodret retning. Her er alt hvad du skal gøre for at få adgang til og bruge denne fantastiske skrivefunktion på iPad:

  1. Pick up iPad, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Start en app, hvor tastaturet vises (Noter, Meddelelser osv.), Eller tryk på et hvilket som helst tekstfelt, hvor tastaturet dukker op på iPad
  3. Tryk på tastaturknappen nederst til højre for at hente menuen til tastaturoptioner, og tryk på "Split" for at opdele tastaturet på iPad

Bemærk, at de nyeste versioner af iOS også understøtter tastaturets bevægelseslinje, og ved at trække op vil du også opdele nøglerne. Dette kan være nemmere for nogle brugere, og det kræver ikke, at tastaturets valgmuligheder vælges, da alt er gjort gennem en simpel gestus. Nøglerne begynder at splitte hurtigt, når du flytter linjen op på skærmen.

Justering af splitnøglernes placering ved at trykke på "Undock" kan gøre det endnu nemmere at skrive ved at vælge en placering, hvor dine tommelfingre naturligt hviler.

Docking og sammenlægning af tastaturet er tilgængelig via den samme menu, eller du kan simpelthen trække tastaturet helt nederst på skærmen for at forbinde tastaturet og grøfte splitlayoutet og derved vende tilbage til det almindelige tastaturlayout.

Funktionen Split tastatur findes i næsten alle versioner af iOS til iPad, som du vil støde på, fra ældre versioner til de mest moderne iOS-udgivelser. Den eneste forskel er udseendet på tastaturet på skærmen.

Hver iPad har denne funktion indbygget i iOS, og hvis du ofte bruger tastaturet i portrættilstand, finder du det yderst nyttigt, fordi det giver dig mulighed for at bruge tommelfinger til at skrive, ligesom at bruge tommelfinger på den mindre screenede iPhone eller iPod virtuelle tastaturer.

Split-tastaturfunktionen fungerer selvfølgelig kun på iPad, men iPhone har et interessant trick også på ærmerne; det enehånds iPhone tastatur. Det er værd at tjekke for iPhone-brugere!

Hvis du har interessante iPad typing eller tastatur tips, tricks eller kommentarer, skal du sørge for at dele dem med os i kommentarerne nedenfor! Og hvis du nyder dette trick, vil du sikkert sætte pris på nogle andre nyttige iPad typing tips også. Tak for tipforslaget Kara !