iPad 2 Jailbreak til iOS 4.3.3 Lækket

Den længe ventede iPad 2 jailbreak er endelig her, om end uofficielt, på grund af en lækket beta version af comexs JailbreakMe 3.0-hjælpeprogram. Som den originale version af JailbreakMe udnytter jailbreaken en fejl i, hvordan Mobile Safari håndterer PDF-filer, så processen med at installere jailbreaket er overraskende nemt og bare et spørgsmål om at åbne en PDF fra Safari-browseren på din iPad 2.

Jailbreaking iPad 2 med iOS 4.3 og iOS 4.3.3

Advarsel : Dette er en uofficiel og uautoriseret lækage af Comex's jailbreak, der har været måneder i udvikling, jailbreaket kan eller ikke virker som beregnet. Hvis du overhovedet er bekymret eller tøvende, bør du vente på den officielle og pålidelige comex-udgivelse af JailbreakMe 3.0, som vises i den nærmeste fremtid. Fortsæt på egen risiko, og som altid skal du sikkerhedskopiere din iPad 2.

Følgende virker med iPad 2, der kører iOS 4.3.0 og iOS 4.3.3, ved at klikke på webadressen i henhold til hvilken version du bruger. Jailbreaket er ubundet. Disse instruktioner er baseret på videoen indlejret nedenfor:

  • Åbn Mobile Safari på din iPad 2, og besøg denne URL fra 4.3.0 eller denne PDF fra 4.3.3 (8J2) eller (8J3) (links trukket)
  • Safari lukker sig selv, og et Cydia-ikon vises på din iPad-hjemmeskærm med en downloadfremdriftslinje som enhver anden app bliver installeret
  • Cydia-ikonet forsvinder derefter, når det er færdigt at downloade, på dette tidspunkt genstarter din iPad 2
  • Genstart vil tage længere tid end normalt, men iPad 2 vil starte jailbroken med Cydia installeret

Dette er den originale video, der demonstrerer fra leakeren, der viser jailbreak-processen fra start til slut.

Husk dette er en uofficielt udgivet jailbreak. Den tidlige lækage af dette har vist sig at være meget kontroversiel i jailbreak-samfundet, fordi en betroet beta-tester lækkede softwaren for at få offentliggørelse, før den var beregnet til offentligt forbrug. Den lækkede version er ikke blevet verificeret af DevTeam for at være sikker, og det anbefales kraftigt at vente, indtil en officiel klareret udgivelse er tilgængelig.

Takket være Erol for tip og links

Opdatering: For at præcisere nogle af kontroversen her, er PDF-baserede jailbreaks baseret på sikkerhedsfejl i mobil Safari. Ved at lække jailbreak tidligt, vil hullet i Mobile Safari hurtigt blive patched og gøre jailbreak og måneder med hårdt arbejde ubrugeligt.

Opdatering 2: Links forsvinder hurtigt for de forskellige PDF-filer, 4.3 fungerer stadig, men 4.3.3 forsvandt. Hvis du har gået glip af det, er det en god undskyldning at vente på den officielle JailbreakMe-udgivelse.

Opdatering 3: Alle troværdige links til jailbreak-PDF'erne er væk. Vi opdaterer, når den officielle JBM 3.0-udgave er tilgængelig fra Comex.

Opdatering 4: Et andet alternativ er at opsætte din egen webserver og hoste jailbreak-filerne selv.