Sådan kopieres en DVD til din computer

DVD'er kan brændes på computere for at gemme sikkerhedskopidata samt hjemmefilm at se og musiknumre at lytte til. Du kan kopiere indholdet af en DVD til din computer, hvis data, video eller musik mangler ved hjælp af de værktøjer, der er indbygget i operativsystemet eller gennem et gratis DVD-kopiprogram. DVD'en beskadiges ikke på nogen måde ved at blive kopieret.

Kopiering af data fra en DVD

Skub din computers diskskuffe ud. Læg den DVD, du vil kopiere, på diskskuffen, og luk den.

Vent til DVD-ikonet vises på computerens skrivebord. Dobbeltklik på DVD-ikonet for at åbne vinduet.

Højreklik på skrivebordet. Vælg "Ny mappe" fra listen over valg, der vises i pop op-vinduet. Navngiv den nye mappe med samme navn som DVD'en.

Klik inde i DVD-vinduet på skrivebordet. Vælg tasterne "Kommando" + "A" på en Mac eller "Ctrl" + "A" tasterne på en pc for at vælge alle mapper og filer i vinduet.

Hold din venstre museknap nede over de fremhævede filer i DVD-vinduet, og træk dem til ikonet for mappen på skrivebordet, der har samme navn som DVD'en. Vent, mens et fremskridtsvindue bemærker forløbet af kopieringen af ​​filerne fra DVD-vinduet til mappen.

Højreklik på DVD-ikonet, når progressionsvinduet forsvinder. Vælg "Skub ud" fra listen over valg, der vises i pop op-menuen. Skub diskskuffen ud, fjern DVD'en, og luk diskskuffen.

Kopiering af en DVD til et videoredigeringsprogram

Skub din computers diskskuffe ud. Læg DVD'en på diskskuffen, og luk den.

Dobbeltklik på et videoredigeringsprogram, f.eks. IMovie-programmet på en Mac eller Movie Maker på en pc.

Vælg "Tilføj fil" fra videoredigeringsprogrammets hovedskærm.

Vælg DVD-ikonet fra venstre side af vinduet, der vises, og klik på "OK", eller klik på DVD-ikonet i pop op-vinduet for at lukke vinduet.

Vent, mens videoredigeringsprogrammet kopierer indholdet af DVD'en til videoredigeringsprogrammets lagringsmappe på computerens harddisk.

Navngiv kopien af ​​DVD'en i kolonnen "Navn" i videoredigeringsprogrammets hovedskærm, når kopieringen er afsluttet. Afslut videoredigeringsprogrammet.

Oprettelse af en duplikat-DVD

Skub computerens diskskuffe ud, læg DVD'en på diskskuffen, og luk den.

Download og installer et DVD-kopieringsprogram på computerens skrivebord, såsom den gratis prøveversion af DVDSanta (se afsnittet "Ressourcer" for link).

Vælg DVD-drevet i rullemenuen "Enheder" på hovedskærmen til DVD-duplikationsprogrammet.

Vælg "Alt" eller "Nej" i rullemenuen "Region".

Klik på fanen "Gem til". Vælg "Desktop" på fanen "Locations" i midten af ​​det vindue, der vises. Luk vinduet ved at klikke på knappen “OK”.

Klik på knappen "Kopiér" eller "Kopier" på hovedskærmen til DVD-duplikationsprogrammet. Vent, mens statuslinjen bevæger sig fra venstre mod højre.

Afslut DVD-kopieringsprogrammet, når statuslinjen er fuldstændigt udfyldt, og DVD'en er kopieret som en digital fil til skrivebordet. Skub diskskuffen ud, fjern DVD'en, og luk diskskuffen.

Tips

Du kan bruge dobbeltsidede blanke, optagelige dvd'er til at rumme dobbelt så meget som en standard tom, optagelig dvd.

Advarsler

Ophavsretligt beskyttede kommercielle dvd'er kan ikke kopieres til en computer.