Sådan slukkes to-faktor-godkendelse til Apple ID

Nogle brugere kan have gavn af at aktivere tofaktorautentificering med Apple ID for yderligere at beskytte og sikre deres enheder og data, men nogle gange bestemmer folk, at tofaktors auth er for meget besvær og vil deaktivere funktionen.


Hvis du slukker for tofaktorautentificering med et Apple-id, går du tilbage til at udelukkende stole på den korrekte indtastning af et kodeord og kræver at besvare sikkerhedsspørgsmål for at opnå og genvinde tabt Apple ID-adgang, hvilket eliminerer behovet for at have En autoriseret enhed i nærheden for at modtage en sikkerhedskode, der skal godkendes med.

Deaktivering af tofaktorautentificering på Apple ID

  1. Åbn enhver webbrowser på enhver computer og gå til appleid.apple.com
  2. Log ind på Apple ID'et, du vil deaktivere tofaktors godkendelse til, du skal muligvis bruge to faktor auth for at få adgang til kontoen
  3. Gå til afsnittet "Sikkerhed" i kontoindstillingerne og vælg "Rediger"
  4. Find "Two Factor Authentication" sektionen, hvor det står, at funktionen er ON, og klik på linket "Sluk tofaktor godkendelse"
  5. Opret nye sikkerhedsspørgsmål, der skal tildeles Apple-id'et, disse bruges i stedet for tofaktors auth-koder
  6. Når du er færdig med at deaktivere tofaktors auth, kan du logge ud af Apple ID-administrationswebstedet

Når tofaktorautentificering er deaktiveret, kan du logge ind på Apple ID fra hvor som helst, uanset om det er på internettet, iOS, iPhone, iPad, Mac, hvor som helst, med kun et kodeord igen, du behøver ikke at fordoble med en tillid enhedskode.

Uanset om du skal bruge tofaktorautentificering, er det stort set et spørgsmål om personlig præference, der er ikke noget rigtigt eller forkert svar her. Husk, at du altid kan tænde tofaktor for Apple ID igen, hvis du beslutter dig for at bruge tjenesten igen på et senere tidspunkt. Uanset hvad, skal du sørge for at bruge et stærkt kodeord.