Secure Keyboard Entry tilføjer mere sikkerhed til terminalen i Mac OS X

Kommandolinjebrugere, der ønsker at tilføje et ekstra sikkerhedslag til deres tastatur i Terminal-app, kan finde en nyttig privatlivssøgning indbygget i Mac-klienten. Uanset om du har til formål generelt at øge sikkerheden, hvis du bruger en offentlig Mac eller bare er bekymret over ting som tasteloggere eller anden potentielt uautoriseret adgang til dine tastetryk og tegnindtastninger, kan du aktivere denne funktion i Mac OS X Terminal-appen for at sikre tastaturindtastning og enhver kommandolinje input til terminalen.


Hvor godt virker det? Nå skal du helt sikkert lave din egen test for at bekræfte sikkerheden og ikke gøre nogen antagelser, men det er værd at bemærke, at beskrivelsen fra Apple specifikt siger funktionen " forhindrer andre applikationer på din computer eller netværket til at registrere og registrere, hvad der er skrevet ind i Terminal ". Dette gør Secured Keyboard Entry en potentielt værdig sikkerhedsforanstaltning eller ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, der kan bruges, når sådanne forholdsregler er nødvendige på en Mac OS X-maskine.

Aktivering af sikret tastaturadgang på kommandolinjen via Terminal-app er ekstremt nem og altid tilgængelig, uanset hvilken version af Mac OS X der bruges. Her er hvad du vil gøre for at slå den tilføjede privatlivs funktion på:

  • Start i Terminal-appen, hvis du ikke allerede har gjort det
  • Træk menuen "Terminal" ned og vælg "Secure Keyboard Entry", så der vises et afkrydsningsfelt ud for det, hvilket betyder at det er blevet aktiveret

For brugere på deres egen sikre personlige Mac bliver dette sandsynligvis en unødvendig forholdsregel, da risikoniveauet som standard er sandsynligvis meget lavt, men det er et nyttigt tip, hvis du bruger en anden usikker computer, en anden arbejdsmaskine, en offentlig computer på en offentligt netværk, eller du er i en situation, hvor det kan være berettiget at have bekymring over en anden applikation eller proces, der potentielt fanger tastetryk.

Vær advaret om, at aktivering af "Secure Keyboard Entry" vil blande sig med de fleste adgangskodeadministratorer og alt andet, der forsøger automatisk at skrive og interagere med Terminal for dig.

Det skal nok være indlysende, men vi vil alligevel pege på det; Hvis du bruger denne særlige funktion under dække for at tilføje et ekstra sikkerhedslag til din skrivning inden for Terminal app og kommandolinjen, skal du sørge for at udføre din egen uafhængige analyse og test for at afgøre, om indtastningen er sikret. Hver situation vil være unik, og mens nogle snooper-apps og lag blokeres af en sådan funktion, er det helt muligt, at mere avancerede nøgleloggere stadig kan overvåge nøglepresserne afhængigt af deres kompleksitet. Dybest set, hvis dit mål er maksimal sikkerhed, skal du lave din egen grundige test, før du stoler på en bestemt proces. Prøv en række centrale loggers installeret på forskellige lag OS X, fra kernen fremad, som det, der tilbydes i logkext, og tag selvbestemmelsen om sikkerhed og privatliv. Hver situation vil være anderledes, og hvis du er særlig bekymret for datasikkerhed, er det generelt bedst at flyve på side af forsigtighed og forsigtighed end at gøre bestemte forudsætninger for en maskinens sikkerhed. Dette bliver særlig vigtigt på computere i offentligt brug, og når de er på et offentligt netværk, kan situationer, der let gør det muligt for potentielle misbrug af falske tredjeparter og aktører.

Selvfølgelig kan du også slukke for funktionen igen ved at gå tilbage til Terminal menuen og vælge "Secure Keyboard Entry". Sørg bare for at menupunktet ikke er markeret for at bekræfte, at det er deaktiveret.