WiFi Personlig Hotspot nu på AT & T iPhone 4 med iOS 4.3, men jailbreaking er billigere

Nyheder om, at iOS 4.3 vil bringe WiFi Personal Hotspot-funktionen til AT & T iPhone 4 er velkommen, men jeg vil gentage min mening fra fortiden om brugsgebyret for personlig hotspot. Hvis du har savnet det, går det sådan: Hvad du virkelig betaler for, er bekvemmelighed og brugervenlighed.

Jailbreaking & MyWi vs AT & Ts personlige hotspot

Sådan bryder det ned:

  • Jailbreaking & MyWi: En smule mere teknisk til at aktivere kræver jailbreaking af iPhone, en gang $ 20 MyWi-køb, fungerer på iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 med en hvilken som helst version af iOS.
  • AT & T Personal Hotspot: Praktisk og nemt aktiveret, koster 20 dollar hver måned ud over dine standard dataplanafgifter, fungerer kun på iPhone 4 med iOS 4.3.

Ligesom med Verizon betaler betaling for AT & T's Hotspot-brug i løbet af året, at der opkræves $ 240 i ekstra gebyrer. Hvis du jailbreak og bruger MyWi, betaler du $ 20 en gang til appen, og så bruger du bare din eksisterende dataplan.

Hvem skal betale AT & T Personal Hotspot gebyret? Og hvem skal jailbreak?
Som jeg tidligere har sagt, betaler AT & T (eller Verizon) det personlige hotspot-gebyr for dem, der ønsker brugervenlighed og bekvemmelighed. Der er praktisk taget ingen setup involveret, det er bare at tilmelde sig hotspot planen og derefter vælge indstillingen på iPhone 4 for at aktivere funktionen, det er så nemt som det bliver. For alle, der er mindre tekniske, eller som ikke har noget imod at betale for enkelhed, er det godt at forkaste over penge til AT & T eller Verizon.

Og så er der folk som mig. Hvis du er teknisk tilbøjelig til at kende jailbreaking, skal du bare købe MyWi og oprette din egen iPhone trådløse hotspot (den fungerer også på ældre iPhones, mens Personal Hotspot kun er begrænset til iPhone 4). Den anden gode ting ved MyWi er, at den tilbyder en gratis 3 dages prøveperiode, så du kan jailbreak din telefon og derefter teste den trådløse hotspot-funktionalitet uden nogen forpligtelse til at købe noget. Hvis du hader det eller det ikke virker for dig, vend jailbreaket og bare gå med den månedlige plan option.

PS: Jailbreaking er lovlig
Endelig er en påmindelse om, at jailbreaking ikke er ulovlig. Intet Apple kan ikke lide jailbreaks, og du vil gerne fortryde jailbreaket ved at genoprette din iPhone, før du tager det ind for Apple-service, men det er helt lovligt.