Sove hurtigt din Mac fra et eksternt tastatur

Vil du næsten øjeblikkeligt lægge en Mac til at sove fra dit eksterne tastatur? Det er meget nemmere end du tror, ​​og du behøver ikke at trække ned  Apple-menuen for at udføre denne opgave. I stedet for hurtigt at sove din Mac skal du bare holde Kommando + Option + Eject i ca. to sekunder, og computeren vil straks gå i søvn.

Dette fungerer godt, når du bruger et USB- eller eksternt Bluetooth-tastatur med en MacBook Air eller Pro, eller det trådløse tastatur, der følger med en iMac eller Mac Mini.

For nyere Mac'er uden en udløserknap tjener strømnøglen samme formål. Bare husk, at hvis du indtaster det forkerte tastaturkombination (kommando + kontrol + strøm), vil du ende med at lukke Mac'en øjeblikkeligt i stedet for at sove den. Hvis du antager, at du har automatisk gendannelsesvindue og auto-save aktiveret med OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks og videre, bør det ikke være en stor ting ud over at være en ulejlighed, men det er bestemt noget værd at være opmærksom på.

En anden populær tilgang er at bruge et varmt hjørne til at fremkalde søvn med det samme, men det er lettere at udilsigtet udløse end en tastaturgenvej. Tilsvarende, hvis du har en Apple Remote, kan du bruge det til at sove en Mac også.

Glad at sove!