MacOS High Sierra GM Download tilgængelig nu

Apple har frigivet GM-bygningen af ​​MacOS High Sierra til Mac-brugere, der deltager i udviklerens forhåndsvisning og offentlige beta-testprogrammer. GM står for Golden Master og repræsenterer typisk den endelige bygning af, hvad der var beta-software, der vil blive offentliggørelsen.


macOS High Sierra indeholder det helt nye APFS-filsystem, hastighedsforbedringer til Safari, nye funktioner tilføjet til Photos-appen, en nyligt opdateret Siri-stemme, opdateringer til underliggende grafikteknologier og en række andre forbedringer og forbedringer af Mac-operativsystemet.

Enhver Mac-bruger, der er indskrevet i et af beta-testprogrammerne, kan finde MacOS High Sierra 10.13 GM, der kan hentes nu via opdateringsafsnittet i Mac App Store.

Sikkerhedskopier altid en Mac, før du installerer nogen systemopdatering, uanset om det er en betaversion eller på anden måde.

MacOS High Sierra 10.13 er kompatibel med alle Mac'er, der understøtter den tidligere udgivelse af MacOS Sierra 10.12.

MacOS High Sierra har en udgivelsesdato planlagt til 25. september, selv om den utålmodige kan tilmelde sig det offentlige beta-testprogram for High Sierra og få adgang til GM-bygningen nu.

Tilsvarende
iOS 11 GM er også tilgængelig til at downloade nu også via beta-programmerne, inden en offentlig offentliggørelse den 19. september.