Sådan foretages fejlfinding af en Panasonic DVD-optager

Panasonic DVD-optagere kan bruges til at optage tv-programmering eller til at kopiere indhold fra en forindspillet disk til en tom DVD. Hvis der skulle opstå et problem, kan et par standard fejlfindingstrin afprøves, inden Panasonic DVD-optager frakobles og bringes til et værksted. Mange relativt små problemer kan løses bare ved at kontrollere kablerne og rengøre udstyret.

Trin 1

Rengør laserlinsen inde i Panasonic DVD-optageren ved at indsætte en linserensedisk. Memorex, Maxell og Allsop er tre kendte producenter af linserenseprodukter. Tryk på "Afspil" -knappen på DVD-optageren for at starte rengøringsprocessen, som skal tage mindre end fem minutter. Rengøring af laserobjektivet kan løse mange "Disc Error" -meddelelser på en DVD-optager.

Trin 2

Kontroller kabelforbindelserne for at sikre, at de gule, hvide og røde stik i enden af ​​AV-kablerne er fastgjort til de tilsvarende indgangs- og udgangsstik på Panasonic DVD-optager. Kabler, der er tilsluttet indgangsstikkene på optageren, skal tilsluttes i den anden ende til udgangsstikkene på kildeenheden, såsom en tv-modtager. Tilsvarende skal output- (afspilnings-) jackstikkene på Panasonic være tilsluttet input-jackstikkene på bagpanelet på en AV-modtager eller TV.

Trin 3

Test afspilning af forskellige diske i Panasonic DVD-optager for at afgøre, om problemet er en bestemt disk eller selve optageren.

Trin 4

Kontroller de tomme DVD'er for at være sikre på, at diske er i et format, der er kompatibelt med Panasonic DVD-optager. Panasonic DVD-optagere er kompatible med disse diskformater: DVD: DVD-Audio, DVD-Video, DVD-RAM, DVD-R, DVD-R (DL), DVD-RW, DVD + R, DVD + R (DL), og DVD + RW.

Tryk på "Menu" -knappen på Panasonic DVD-optagerens fjernbetjening for at få adgang til "Programindstillinger", og kontroller, at maskinen er indstillet til at optage fra den ønskede kilde, f.eks. En kabel-tv-set-top-boks eller andet programmeringssignal. En forkert indstilling giver en tom disk såvel som spildt optagetid.