Sådan repareres en SD I / O-enhedsfejl

Et Secure Digital- eller SD-hukommelseskort er en lille, bærbar lagerenhed, der typisk bruges på et digitalt kamera eller videokamera, mobiltelefon eller computersystem. Når du bruger kortet, kan du lejlighedsvis støde på en I / O-fejl. Udtrykket "I / O" henviser til en input / output-fejl og kan involvere selve SD-kortet eller den kortlæser, du bruger. De fleste I / O-fejl kan let korrigeres med få øjeblikke af din tid.

Trin 1

Skub SD-kortet ud af kortlæseren, og inspicer fanen til skrivebeskyttelse på siden. Denne fane skal være i op-position; Ellers kan du ikke skrive data til kortet.

Trin 2

Indsæt SD-kortet i kortlæseren, klik derefter på "Start", "(Min) computer", og højreklik på ikonet for den flytbare enhed. Vælg "Egenskaber" i rullemenuen. Der åbnes et vindue, der viser specifikationerne på dit SD-kort. Bemærk mængden af ​​ledig diskplads. Hvis du ikke har mere lagerplads, vil du støde på fejlmeddelelser, når du prøver at gemme oplysninger på kortet. Slet gamle filer på SD-kortet, som du ikke længere har brug for at frigøre diskplads og løse dette problem.

Trin 3

Kontroller forbindelsen mellem SD-kortlæseren og computeren. Hvis kortlæseren ikke er tilsluttet korrekt til computeren, modtager du fejlmeddelelser, når du prøver at bruge SD-kortet, ellers genkender din computer simpelthen ikke kortet.

Omformater kortet, hvis du har mistanke om, at filer på kortet muligvis er blevet ødelagt af en virus- eller skrivefejl. Klik på "Start", "(Min) computer", højreklik derefter på ikonet for den flytbare enhed, og vælg "Format". Klik på "OK", og vent, mens SD-kortet er omformateret.