Sådan slettes alle påmindelser i en liste på iPhone og iPad

Mange bruger påmindelser i iOS som en måde at huske på at gøre noget, uanset om det er arbejde relateret, noget på skærmen, noget arbejde eller forsøger at etablere en ny vane. Påmindelser er gode, men hvis du bruger mange af dem, kan du finde dig selv med en enorm liste over påmindelser, som du gerne vil slette, især hvis de ikke længere er relevante.

iOS giver en mulighed for at slette alle påmindelser i en påmindelsesliste, samt fjerne den, der indeholder også påmindelseslisten. Dette er den nemmeste måde at fjerne en stor liste over påmindelser, som du ikke længere har brug for eller vil have vist i påmindelsesprogrammet på iPhone eller iPad, da det fjerner dem helt.

Sådan slettes alle påmindelser i en påmindelsesliste på iOS

Dette vil slette en angivet påmindelsesliste samt slette alle påmindelser, der er en del af listen, det virker det samme på iPhone og iPad, her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn påmindelsesprogrammet på iPhone eller iPad
  2. Tryk på den specifikke påmindelsesliste, du vil slette alle påmindelser til (ja det sletter også den relaterede påmindelsesliste selv)
  3. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  4. Tryk på "Slet liste"
  5. Bekræft at du vil slette alle påmindelser i listen samt selve påmindelseslisten
  6. Gentag med andre påmindelseslister, hvis det ønskes

I eksemplet ovenfor sletter jeg et helt sæt påmindelser og listen mærket "Påmindelser", hvoraf mange er gamle påmindelser, der ikke længere er relevante. I dette eksempel er der over 100 påmindelser, der bliver slettet på denne måde, og ved at bruge denne bulkfunktion fjerner alle påmindelser fra iPhone (eller iPad) meget hurtigere end manuelt at fjerne dem en efter en.

Bemærk, at hvis du bruger iCloud og synkroniserer påmindelser dernede, synkroniseres også her med andre iOS- og Mac-enheder med samme Apple-id, hvilket betyder, at de vil blive slettet fra overalt.

Du kan altid slette en enkelt påmindelse eller blot et par ad gangen og uden at slette den indeholdende påmindelsesliste.

Har du nogle fancy påmindelser tricks? Kender du til en bedre måde at fjerne alle påmindelser fra en iPhone eller iPad? Lad os vide i kommentarerne!