Sådan synkroniseres Walkman med iTunes

Elementer, du har brug for

  • Audio CD (er)

  • iTunes

  • Software til indholdsoverførsel

  • USB-kabel

  • Walkman

Selvom Sonys Walkman MP3-produkter og Apples iTunes ikke var designet til at arbejde sammen, er der måder og softwarepakker, der giver dig mulighed for at synkronisere dem. Evnen til at gøre dette giver dig mulighed for med nogle begrænsninger at indlæse dine yndlingssange og videoer fra dit iTunes-bibliotek på din Walkman uden at skulle gennemgå den tidskrævende procedure med at importere disse sange og videoer igen.

Åbn iTunes ved at klikke på ikonet i din proceslinje. Indsæt en lyd-cd, der indeholder musik, du vil føje til din Walkman, hvis du ikke allerede har den i biblioteket, og klik på "Ja", når "Vil du importere cd'en [Albumnavn] til dit iTunes-bibliotek ? " vises i et felt på skærmen.

Installer og åbn den indholdsoverførselssoftware, der følger med din Walkman.

Klik på fanen "Musik" i iTunes, og vælg de sange eller videoer, du vil synkronisere med din Walkman. Klik og træk disse sange / videoer til din indholdsoverførselssoftware; softwaren vil nu automatisk sortere og mærke din musiksamling.

Sæt din Walkman i din computers USB-port ved hjælp af et USB-kabel; de filer, du har trukket og sendt til Content Transfer Software, overføres automatisk til din Walkman.

Luk iTunes. Afbryd først din Walkman fra skærmen ved hjælp af fanen "Skub ud" på din indholdsoverførselssoftware. Træk USB-ledningen ud af computeren.

Tips

Vælg flere sange eller videoer for at komme ind i indholdsoverførselssoftwaren på én gang ved at klikke på en sang eller video, mens du holder Tab-tasten nede og derefter klikker på en fil længere nede på listen.

Advarsler

Afbryd ikke USB-kablet fra din computers USB-port eller fra din Walkman uden først at skubbe det ud gennem dit softwareprogram. Manglende overholdelse kan føre til mistede data.