Teaterblokerende spilideer

Blokering henviser til bevægelsen af ​​tegnene på scenen i en given scene. For eksempel, når en bestemt linje bliver sagt, kan instruktøren bede en skuespiller om at rejse sig fra sofaen og gå til vinduet. Når skuespillere øver et stykke, bliver disse bevægelser udarbejdet og "sat", så skuespillerne ved, hvad de vil lave, og hvor de vil være på scenen til enhver tid. Mange teatergrupper spiller blokerende spil i starten af ​​øvelsen for at vænne skuespillerne til at arbejde med hinanden og for at få det godt at flytte på scenen.

Weirdo

Bed skuespillerne om at danne en stor cirkel på scenen. Vælg nogen til at begynde. Personen skal tænke på en følelsesmæssig tilstand at skildre. Derefter skal hun gå over cirklen i karakter og trykke på en anden person på skulderen. Den person skal overdrive den første persons måde og gang og gå til en anden person i cirklen og trykke ham på skulderen. Denne person øger derefter den følelsesmæssige tilstand og overdriver turen endnu mere. Spillet fortsætter, indtil alle har haft en tur, og den portrætterede karakter bliver ekstrem.

Hvad laver du?

Inviter to spillere til at tage scenen på et sæt, der aktuelt er på plads. Hvis du ikke øver et teaterstykke, skal du placere møbler på scenen i et rum af et rum. Dernæst spørger spiller A spiller B: "Hvad laver du?" Spiller B reagerer. Spiller B siger f.eks. "At læse en bog". Spiller A skal pantomime handlingen og læse en bog på sættet. Spiller B stiller derefter spiller A det samme spørgsmål og derefter pantomimerer svaret. Spillere kaldes ud, hvis de gentager noget lignende, er for langsomme til at svare eller foreslår noget, der er umuligt inden for rummet. For eksempel ville "skyde en basketball" ikke passe ind i en stue.

Film

Dette spil kræver fire personer. To personer sidder på stole eller afføring på siden af ​​sættet. Placer derefter en række rekvisitter og møbler på sættet. To andre skuespillere står midt i sættet og venter på, at spillet begynder. Bed skuespillerne, der ikke er med i spillet, om at foreslå en type film, såsom action, romantisk komedie eller spænding. Derefter skal skuespillerne i stolene beskrive tre scener i filmen, en begyndelse, en midten og en ende i den foreslåede genre. Skuespillerne på scenen skal bruge rekvisitterne og indstillingen til at spille scenerne ud i en impro. Fortsæt med at spille spillet, indtil alle både har givet scenebeskrivelserne og handlet scenerne.

Scene instruktioner

Unge eller nye skuespillere, mange er ikke fortrolige med sceneretningen. For eksempel betyder downstage mod publikum eller mod bagsiden af ​​scenen? Det betyder mod publikum. Betyder scenen tilbage fra publikums synspunkt eller skuespillernes? Det betyder fra skuespillerens udsigtspunkt. Opret et "Simon Says" -spil, hvor du giver skuespillerne en retningsskema. Hvis de flytter til det rigtige sted, forbliver de i spillet. Hvis de bevæger sig forkert, er de ude. Gør spillet mere avanceret ved at give en række mere komplekse retninger, såsom "Kryds ned ad scenen til venstre, vink til publikum, og flyt derefter op ad scenen til højre."