Sådan hentes en slettet favoritliste

Internet Explorer giver dig mulighed for at gemme dine yndlingswebsteder på din favoritliste. Du kan tilføje så mange webadresser, som du vil, til din favoritliste og oprette mapper til at kategorisere og sortere dine yndlingswebsteder. Hvis du ved en fejl har slettet en liste over foretrukne, kan du hente den via systemgendannelsesværktøjet.

Trin 1

Luk alle vinduer og programmer. Klik på knappen "Start", der vises nederst til venstre på din skærm.

Trin 2

Skriv "Systemgendannelse" i tekstfeltet, der vises nederst i Start-menuen. Indtast administratoradgangskoden, eller giv bekræftelse ved at klikke på fanen "Bekræft", hvis det kræves. Dette afhænger af din computers indstillinger.

Trin 3

Klik på det gendannelsespunkt, som din computer skal gendannes til. Dit operativsystem viser en række muligheder for gendannelsespunkt med forskellige datoer. Sørg for at vælge en dato inden sletningen.

Klik på fanen "Udfør", når vinduet "Bekræft dit gendannelsespunkt" vises på skærmen, og vent derefter på din computer til at køre hjælpeprogrammet Systemgendannelse. Når processen er afsluttet, genstarter din computer automatisk. Log ind på din computer, start Internet Explorer og få adgang til den tidligere slettede liste over foretrukne.