Sådan redigeres cd-musik

Redigering af den musik, du har på en cd, er en fantastisk måde at få lydbid eller ringetoner fra dine yndlingssange. Mange mennesker tror, ​​at det er svært at redigere den musik, de har på cd'er, men det er bare det modsatte. Alle Windows-baserede computere leveres med Windows Media Player. Dette softwareværktøj giver dig mulighed for at rippe musikfilen på din computer. Denne fil er vigtig for redigering af din musik.

Trin 1

Indsæt din cd i cd-drevet på din computer.

Trin 2

Åbn Windows Media Player ved at klikke på menuen "Start". Klik på fanen "Programmer", og vælg ikonet Windows Media Player.

Trin 3

I Windows Media Player skal du klikke på fanen "Rip" til højre for softwarevinduet for at importere din fil. Klik på fanen "Import", og vent på, at softwaren ripper din fil.

Trin 4

Download musikredigeringssoftware, såsom Audacity, WavePad eller Audio Editor. Klik på softwareikonet for at åbne softwaren. Audacity er et gratis program, men du skal købe WavePad og Audio Editor.

Trin 5

Klik på fanen "File" øverst i softwarevinduet, og vælg "Open" eller "Import" afhængigt af din software. I det næste vindue skal du vælge din rippede fil og klikke på "OK".

Trin 6

Vent på, at softwaren indlæser din musikfil, og rediger den derefter. Fremhæv det afsnit, som du gerne vil bruge som ringetone eller lydbid, og højreklik på filen.

Trin 7

Vælg "Kopier" fra valgmulighederne, og klik derefter på fanen "Filer" igen. Vælg "Ny" i menuen, og vent på, at en ny projektskabelon dukker op.

Trin 8

Højreklik på skabelonen, og vælg "Indsæt" blandt valgene. Vent, indtil din lydbid er indsat i skabelonen.

Klik på fanen "File" igen, og vælg "Save As" eller "Export". I det næste vindue skal du gemme din fil som en MP3 for at bruge den i iTunes eller ethvert andet lydsoftwareprogram.