DIY Audio Transformer

De fleste lydtransformatorer er integreret i et lydsystem, såsom en high fidelity eller effektforstærker. Mange DIY-sæt bruger højteknologiske kredsløb til at levere et næsten fladt svar over lydspektret. En DIY lydtransformator er en udfordring. Tilføjelsen af ​​en lydisoleringstransformator med et 1: 1 transformationsforhold giver bredbåndsbredde, lav forvrængning og høj støjundertrykkelse. En lydudgangstransformator til en rørforstærker kan bygges til under $ 5 med et aftenarbejde. (Se afsnittet Ressource for tip til at designe og vinde en lydoutputtransformator.)

DIY Audio Isolation Transformer

Få to lydtransformatorer med et 1: 1 transformationsforhold og en impedans på mere end 1.000 ohm. Kvalitet lydtransformatorer med disse specifikationer er dyre. Som et alternativ skal du bruge 600: 600 ohm isolationstransformatorer svarende til dem, der anvendes i telekommunikationsudstyr. (Se reference.) Denne tilføjelse hjælper med at minimere forvrængning og reducere støj - og så får du et lydsignal med god klarhed og definition.

DIY Audio Output Transformer til en guitarforstærker

Om aftenen kan du bygge en outputtransformator til at køre en Fender Deluxe guitarforstærker ved hjælp af 2 6V6 outputrør i et push-pull kredsløb. Denne forstærker producerer ca. 15 watt. (Se reference.) En detaljeret transformatorviklingsplan er inkluderet med tegninger og anbefalinger for at gøre projektet lettere. Outputtransformatorer er den dyreste komponent i forstærkeren. Hvis du mestrer denne teknik, kan du muligvis sælge kopier til rockstjerne håbefulde og guitarentusiaster med overskud.