Sådan Stop Autocorrect "jeg" til "A [?]" På iPhone og iPad

Har du forsøgt at skrive "jeg", men det erstatter sig selv med "A [?]" Konstant på din iPhone eller iPad? Dette skyldes, at iOS 11.1 introducerede en nysgerrig fejl for mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch, der får brevet "jeg" til autokorrektur til bogstavet "A", normalt efterfulgt af et firkantet symbol med et spørgsmålstegn i det, ser noget ud som det [?]"

Apple er opmærksom på denne nysgerrige fejl og vil tilsyneladende tilbyde en bugfix software opdatering for at løse problemet. Men i mellemtiden tilbyder Apple også en løsningsløsning ved hjælp af tekstudskiftningsfunktionen i IOS.

Opdatering: Apple har frigivet iOS 11.1.1 som en fejlrettelse til dette problem. Gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering for at downloade iOS 11.1.1 og løse problemet.

Hvorfor ser jeg spørgsmålstegnekasser på iPhone eller iPad?

Årsagen til, at mange mennesker ser spørgsmålstegnekasser i iOS, enten ved at skrive eller ved læsning af andre folks e-mails, tekster, tweets, sociale medier, eller på anden måde, skyldes en fejl i iOS.

Apple er opmærksom på spørgsmålet box bug og siges at udgive en bug fix opdatering i fremtiden for at løse problemet. I mellemtiden beskriver instruktionerne nedenfor, hvordan du kan arbejde rundt om autokorrekt spørgsmålstegnfelterfejl.

Sådan stopper jeg "Autocorrect" En [?] "Fejl i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tastatur"
  2. Vælg "Tekstudskiftning"
  3. Tryk på knappen "+" plus i hjørnet
  4. Under "Phrase" skriver du en overordnet "I"
  5. For "Genvej" skriv et lille tilfælde "jeg"
  6. Vælg "Gem" og gå ud af Indstillinger

Nu, når du skriver "jeg", skal det faktisk skrive "jeg" snarere end A-boksens karakter nysgerrighed.

Denne løsning, som er meget en løsning, er, hvad Apple foreslår som en løsning på problemet, indtil en fremtidig softwareopdatering løser fejlen.

Dette er en mærkelig fejl, og det påvirker ikke alle iPhone- eller iPad-brugere med iOS 11.1-udgivelsen. Ikke desto mindre kan vi forvente en softwareopdatering til at løse problemet ret kort, måske som en lille opdatering som iOS 11.1.1 eller lignende.

Hvis du er ramt af denne fejl, skal du bruge tekstudskiftningsopløsningen for øjeblikket, og sørg for at opdatere din iOS-version, når en ny udgave kommer ud.