Sådan rapporteres e-mail-hacking

At sende e-mails frem og tilbage åbner muligheder for e-mail-hackere. Dette er en almindelig begivenhed og retter sig ofte mod private såvel som erhvervsbrugere. Da e-mail-hacking sker dagligt, har e-mail-udbydere og internetudbydere ofte procedurer til at håndtere sådanne problemer. Hvis du mener, at din e-mail er blevet hacket af en uønsket person, er det ikke svært at lave en rapport.

Trin 1

Kontakt din e-mail-udbyder, så snart du opdager, at din konto er blevet hacket. Kontakt f.eks. Google, hvis din konto er hos Gmail, eller MSN, hvis din konto er en Hotmail-adresse. Hvis din konto er gennem en internetudbyder, såsom Rogers, skal du kontakte Rogers for at fortælle dem om hackingen.

Trin 2

Inkluder alle relevante oplysninger, f.eks. Tidspunktet for opdagelsen af ​​hackingen, tidspunktet for sidste login inden opdagelsen og eventuelle e-mails, der måtte være dukket op som følge af hackingen.

Trin 3

Find det bureau, der har jurisdiktion over hackingforbrydelsen, som du ofte kan bestemme af den registrerede adresse på e-mail-adressen. Det rette agentur er ofte det lokale politiafdeling eller amtkontor. Mens tjenesteudbydere vil starte en efterforskning, vil politiet starte deres egen efterforskning.

Trin 4

Fil og rapporter en computerhackerformular online via IC3-bureauet, også kendt som Internet Crime Complaint Center. Denne klage skal indgives, når du har rapporteret hændelsen til politiet, fordi centret ofte arbejder med myndighederne for at løse forbrydelsen.

Forespørg om at få yderligere beskyttelse fra din tjenesteudbyder såvel som fra den lokale politiafdeling, der behandler sagen. Giv dem så mange oplysninger som muligt.