Sådan repareres Toshiba Fingerprint Utility i Windows 7

Fingeraftrykslæsere giver en computer et omfattende sikkerhedsniveau lige ud af spionfilm. Toshibas Fingerprint Reader forsvarer sig mod uautoriseret adgang til en computer baseret på ejerens individuelle fingeraftryk. Fingeraftryksværktøjet håndterer kontrol af fingeraftryksscanners hardware og giver dig mulighed for at indstille yderligere sikkerhedsmetoder. Hvis fingeraftrykslæseren ikke fungerer korrekt efter opgradering til Windows 7 eller forårsager uberettigede fejl, skal du udskifte hjælpeprogrammet med en opdateret version.

Fjern defekt version

Trin 1

Klik på "Start". Klik på "Kontrolpanel". Klik på "Programmer" i den mappe, der åbnes. Vælg indstillingen "Programmer og funktioner".

Trin 2

Klik på posten "Toshiba Fingerprint" på listen over programmer, og klik på "Afinstaller".

Klik på "Næste" i det afinstallationsvindue, der vises. Klik på "Fjern alle" for at fjerne hjælpeprogrammet fra computeren. Genstart computeren for at sikre, at ændringerne gemmes.

Geninstaller Fingerprint Utility

Trin 1

Start en webbrowser. Besøg supportsiden "Toshiba Fingerprint Utility".

Trin 2

Klik på knappen "Download nu" for at downloade installationsfiler til det nye hjælpeprogram til computeren.

Dobbeltklik på de downloadede filer for at starte installationen af ​​det nye værktøj. Klik på "Accepter" på siden med softwarelicensvilkår. Klik på "Installer" for at installere det nye værktøj til computeren.