Sådan installeres en driver til, at Samsung YP-S3 fungerer på Windows XP

Mange Samsung YP-S3-ejere har problemer med at bruge enheden med Windows XP. Sørg for, at du har de nyeste Windows-opdateringer installeret. Dette inkluderer installation af mindst Windows XP Service Pack 2. Sørg også for at installere mindst Windows Media Player version 10. Du skal derefter opgradere Samsung YP-S3-afspilleren med den nyeste firmware. Den nyeste firmware giver Windows XP mulighed for at opdage og installere de nødvendige drivere til enheden.

Trin 1

Gå online til Samsungs supportside, og vælg din nøjagtige YP-S3-model (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på fanen Download under Samsung-modelbilledet.

Trin 3

Klik på "Firmware." Flere opgraderingsfiler kan være anført. Hver fil har det kompatible operativsystem, der er angivet ved siden af. Opgraderingsfilen indeholder den firmware, der gør det muligt for XP at opdage og installere drivere til enheden.

Trin 4

Download firmwaren. Du har muligvis mere end et firmwarevalg; download den, der blev frigivet senest, og som er kompatibel med Windows XP.

Trin 5

Tilslut Samsung YP-S3 til din computer ved hjælp af USB-kablet.

Trin 6

Klik på mappen Denne computer fra skrivebordets "Start" -menu.

Trin 7

Dobbeltklik på det drev, der repræsenterer Samsung. Dobbeltklik på mappen Internt lager. Hvis du har Windows Media Player 11 installeret, skal du klikke for at åbne mappen Data i den interne lagringsmappe.

Trin 8

Træk Samsung YP-S3-firmwareopdateringen fra gemplaceringen på computeren, og slip den i mappen Internt lager eller Data.

Afbryd Samsung fra computeren; den slukkes automatisk. Tænd Samsung igen, og firmwaren opgraderes. Slut Samsung tilbage til computeren. XP skal registrere det og derefter installere den korrekte driver.