Deaktiver de røde badesignal på Dock Ikoner i Mac OS X

De små røde badges, der vises på appikoner, der er gemt i OS X Dock, er beregnet til at give en hurtig advarsel og oversigt over en vigtig meddelelse vedrørende den pågældende app. Uanset om det er den nye ulæste e-mailtælling, nye iMessages, en kalenderbegivenhed, ufærdige påmindelser, ubesvarede FaceTime-opkald eller et andet antal advarsler, opdaterer ikonet for rødt app-emblem med et nummer og sidder på apps-ikonet i både Dock og Launchpad indtil de givne meddelelser er blevet behandlet. Selv om disse kan være utænkeligt nyttige, kan der også være et element af irritation for disse badge ikoner også, da nogle advarsler og meddelelser bare er genopløbende, og derfor behøver vi ikke nødvendigvis en konstant rød advarsel sidder på toppen af ​​et ikon for at underrette brugere af det tilstedeværelse. Heldigvis er det ret nemt at skifte disse badge alarmer til eller fra, og det er det, vi dækker.

Deaktivering af disse ikonadvarsler skal ske pr. Ansøgning, da der nu ikke er nogen universel metode til at deaktivere dem for hver enkelt app med en enkelt switch.

  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og vælg "Notifikationer"
  • Vælg appen fra venstre side, og fjern markeringen i feltet ud for "Bad app-ikon"
  • Gentag for andre apps i meddelelseslisten

Ændringer træder i kraft straks, selv om nogle apps muligvis kræver en hurtig genstart for det røde ikon for endelig at forsvinde.

Her er et tidligere skud af Mail og kalendere-appen med badges aktiveret:

Og her er Mail og kalendere igen, med badge ikoner deaktiveret:

Du kan finde, at nogle apps synes at have vedvarende badge-meddelelser, som enten ikke reagerer på indstillingerne, eller bare ikke tilbyde en indstillingsjustering overhovedet, som Mac App Store.

Bemærk: Hvis du slår fra badgealarmene, har det ingen indflydelse på advarslerne i Meddelelsescenter og er kun begrænset til selve appikonet, uanset om det er i Launchpad eller Dock i OS X. Auditive alerts i Notification Center skal ændres eller deaktiveres separat, selvom skiftende meddelelsescenter FRA eller TIL har ingen indflydelse på badgeikonets udseende.

Det samme trick kan også gøres i iOS, hvis du er træt af at se de røde mærker på startskærmen på din iPad, iPhone eller iPod touch, men ligesom OS X skal de også justeres pr. Ansøgning også.

Takket være Theron og @guan for tip inspiration