Sjove kontospil til børn

Med de hundredvis af spil, der er tilgængelige online, er det svært at skelne, hvilke der er bedst for børn. Oprettelse af en konto online til dit barn kan gøre hele forskellen. Kontospil til børn er underholdende, lærerigt og sikkert - de giver dig mulighed for at overvåge dit barns brug og aktiviteter dagligt.

Fantage

Fantage er en forkortelse for Fantastic Age og er en tredimensionel virtuel verden, hvor børn kan deltage i onlinespil og kommunikere med andre børn overalt i verden. Fantage tilbyder et sikkert samfund med chatrum, der overvåges. For ekstra sikkerhed tilbyder Fantage også filtreringsteknologi til at fjerne ord, der ikke er passende for børn at bruge. Fantage er blevet tildelt en Editor's Choice-pris af Children's Technology Review og kræver en konto for at kunne bruge hjemmesiden. Der er tre medlemsmuligheder, der starter fra $ 5,99 pr. Måned.

Nourish Interactive

Nourish Interactive blev oprettet af sundhedspersonale for at fremme en sund livsstil blandt børn og deres familier. Kontomedlemskabet tilbyder online spil for at lære vigtigheden af ​​ernæring og tilbydes på engelsk og spansk. Et af spilene, "Chef Solus and the Food Pyramid Adventure", lærer børn om madpyramiden, madgrupper og sunde madvalg. Du kan oprette en konto hos Nourish Interactive uden beregning.

Tootsville

Tootsville online er et virtuelt samfund, der giver børn mulighed for at rejse og opdage magiske destinationer i deres virtuelle samfund. Forældre kan overvåge deres barns konto og endda købe varer på markedet for deres barns spil. Tootsville fremmer sunde sociale færdigheder ved at lade børn opbygge venskaber, mens de spiller onlinespil. Tootsville overvåges af moderatorer, der kan hjælpe dit barn, hvis det er nødvendigt. Tootsville tilbyder tre medlemsmuligheder, der starter fra $ 5,95 pr. Måned.

Woogi World

Woogi World er en virtuel verden for børn, hvor de lærer en række emner som matematik, musik, ernæring, læsning og videnskab. Woogi World tilskynder til online læring og fremmer onlinesikkerhed, da aktiviteter overvåges på hele hjemmesiden, inklusive chatrum. Forældre kan endda gennemgå deres barns chathistorik når som helst online. En gratis konto er tilgængelig, men for at deltage i eksklusive funktioner skal du købe et medlemskab, der starter ved $ 6,95 pr. Måned.