Fix Finder Slowness & High CPU Usage Problemer i OS X Mavericks

Finder er filhåndteringen i OS X, og det er faktisk en af ​​de ældste komponenter i Mac-operativsystemet, der har eksisteret siden de tidligste dage i Mac OS. På trods af den lange historie har mange brugere, der har opgraderet til OS X Mavericks, opdaget en ejendommelig adfærd med Finder, hvor det kan blive ekstremt trægt og langsomt, når de bruges, selv når man gør næsten alt. Med en lille undersøgelse gennem Activity Monitor er det typisk at opdage, at Finder-processen er ved at pege på CPU, der ligger mellem 80% og 200% - igen synes Finder ikke at gøre noget anstrengende eller uhyre.

Efter at have stødt på dette problem på flere Mac'er, der er blevet opgraderet til 10, 9 fra 10, 7 og 10, 8 (det har endnu ikke fundet sted på en ren installation af Mavericks for hvad det er værd), er der fundet en ret pålidelig løsning for at løse høj CPU-brug og hastighed problemer med Mavericks Finder: Sprøjtning af plistfilen og tvinger den til at genopbygge.

* Hvis du er komfortabel med at bruge kommandolinjen og Terminal, hop ned for at finde en hurtigere løsning.

  1. Fra OS X Finder skal du trykke på Command + Shift + G for at kalde "Gå til mappe" og indtaste følgende sti:
  2. ~/Library/Preferences/

  3. Find filen, der hedder "com.apple.finder.plist", og flyt den til skrivebordet (dette skal gøre en kopi af filen, hvis ikke, hold nede Option-tasten, når du flytter den for at lave en kopi) - dette tjener som en backup i det usandsynlige tilfælde noget går galt
  4. Slet den resterende com.apple.finder.plist-fil fra ~ / Bibliotek / Indstillinger / mappe
  5. Start Terminal, fundet i / Applications / Utilities / og indtast følgende kommando:
  6. killall Finder

  7. Hit tilbage for at udføre kommandoen og tvinge Finder til at genstarte, Finder skal nu opføre sig

Genbrug af filen com.apple.finder.plist resetter i grunden Finder til standardindstillingerne. Det betyder, at du bliver nødt til at omkonfigurere brugerdefinerede Finder-præferencer, hvis du har foretaget nogen gennem Finder> Indstillinger. Dette inkluderer ting som standard nyt vindue, fanebladet præferencer, hvad der vises på skrivebordet, sidebjælke elementer, ændringer i søgeindstillinger, filnavn udvidelser, osv.

* Komfortabelt med Terminal? Avancerede brugere, der er bekendt med kommandolinjen, kan bruge følgende kommandosekvens til at sætte hele sekvensen i en enkelt kommandostreng:

rm ~/Library/Preferences/com.apple.finder.plist&&killall Finder

Dette vil slette præferencefilen og genstarte Finder. Hvis du ikke er fortrolig med kommandolinjen, undgås det bedst, fordi en fejl med kommandoen 'rm' teoretisk kunne fjerne utilsigtede filer uden advarsel.

Uanset hvilken metode du bruger til at affaldet filen fra brugerbibliotekets mappe, er resultatet af dykning af Finder-præferencefilen en dramatisk afslappet Finder-proces. Hvis du har fulgt Activity Monitor i hele fejlfindingsprocessen, skal du nu finde Finder-processen, der svæver et sted under 8%, hvis det ikke er lige på radaren med 1% nu under de samme forhold.

Dette er selvfølgelig en enorm forbedring, så om den oprindelige årsag er simpel præferencekorruption, der opstod under opgraderingen til Mavericks, eller noget helt andet, heldigvis er der en meget let løsning.

Hvis du antager alt, er det godt, kan du ødelægge filen "com.apple.finder.plist", der blev lavet under trin 2.

Bemærk: Et uafhængigt problem, der er diskuteret i kommentarerne, påvirker også nogle brugere, der manifesterer sig som en usædvanlig langsom Åbn og Gem dialogboks, for hvilken der findes en løsning for denne fejl her.