Sådan installeres en Bluetooth-enhed i en Acer Laptop

Elementer, du har brug for

  • Driver til Bluetooth-software

  • Acer bærbar computer

  • internetforbindelse

Installation af Bluetooth på en Acer-bærbar computer kan virkelig udvide computerens muligheder, hvilket gør det lettere for dig at få din bærbare computer online og netværk med andre elektroniske enheder. Dette netværksværktøj føjer til fordelene ved enkelhed, som bærbare computere bidrager til vores hverdag. Denne installation er ret enkel, fordi den kun kræver download af den driver, der er angivet til din Acer-computer. Driveren er softwaren, der installerer Bluetooth-enheden på din bærbare computer. For at installere Bluetooth-enheden på din bærbare computer skal du blot tilføje enhedens software til din bærbare computer.

Åbn din internetbrowser. Skriv "support.acer.com" i adresselinjen øverst i browseren for at gå direkte til Acers softwaresite for at finde applikationssoftwaren, der er kompatibel med din bærbare model. Du bliver bedt om at indtaste dit land på det kortbillede, der vises på skærmen. Klik på dit land, som skal vises som et link.

Klik på "Drivere og downloads" i venstre rude på skærmen. Driveren er programmets software, der muliggør dets funktionelle funktioner på dit operativsystem. Du skal downloade enhedens driver for at installere funktionen og anvende den på din harddisk. På siden Drivere og downloads skal du vælge "Notebooks" i det første rullemenu. En liste over bærbare modelnavne vises. Vælg din Acer bærbare computers modelnavn, og klik på "Søg". Den næste side viser de genererede resultater af drivere og software downloads, der er kompatible med din bærbare computer.

Rul gennem listen, og klik på Bluetooth-funktionens download. Det skal kaldes "Bluetooth Driver and Application." Læs operativsystemet, der er anført under hver version for at sikre, at du anvender den rigtige på dit system. Klik på "Download fil" under operativsystemet for at starte installationen. Din computers filhentningsskærm vises.

Klik på "Gem" for at starte download. Gem filen i den standardmappe, dit operativsystem leverer. Når downloadingen er færdig, skal du gå til filens placering. Højreklik på filen for at få vist de ekstra muligheder for filen. Rul ned i menuen, og klik på "Uddrag alt". Ekstraktionen afslører opsætningsprogrammets link og ikon. Klik på ikonet for at starte den indledende downloadproces. Downloaden begynder, og når den er færdig, vises en anden skærm.

Klik på "OK", og en anden skærm vises automatisk. Det vil bede dig om at læse og acceptere vilkårene i licensaftalen. Klik på "Jeg er enig" for at fortsætte. Den sidste del af din download vises i InstallShield-guiden. InstallShield-guiden informerer dig om, at downloadet er gennemført. Klik på "Udfør" for at lukke installationsprogrammet.

Tips

Hold dig tæt på den enhed, du prøver at parre din bærbare computers Bluetooth-funktion til. Afstand påvirker parrets stabilitet og succes og gør det vanskeligere at holde din bærbare computer online. Husk at deaktivere din Bluetooth-funktion, når du er færdig med at bruge den. Bluetooth tager meget batterilevetid at køre, fordi det er en intern funktion.

Advarsler

Sørg for, at dit operativsystem opfylder de mindstekrav, der kræves for at installere Bluetooth-funktionen med succes. Brug den rigtige Bluetooth-version til dit operativsystem.