Apple undersøger rapporter om iOS 4-problemer på iPhone 3G

Fremragende nyheder til iPhone 3G-ejere, der har været plaget af iOS 4-opdateringen, fortalte en Apple-talskvinde Wall Street Journal, at de undersøger forskellige klager over iOS 4, der kører langsomt på iPhone 3G.

Rygerne fortsætter med at cirkulere, at iOS 4.1 får iPhone 3G til at køre hurtigere, men det har ikke vist sig sandt i vores oplevelse. Hvis du søger at beholde funktionaliteten af ​​din iPhone 3G, anbefaler vi stadig, at du ikke opgraderer til iOS 4, indtil Apple har udarbejdet kinks. Mens du har nogle gode nye funktioner, gør operativsystemopdateringen 3G-telefonen praktisk talt ubrugelig til tider, med enorme afmatninger for alt fra at starte applikationer til bare at skrive tekstbeskeder og e-mails.

Hvis du allerede har installeret den seneste opdatering, er der et par tips til at fremskynde iPhone 3G med iOS 4, men de er næppe en permanent løsning, og du vil stadig have et langsommere OS end tidligere versioner. Enten en opdatering fra Apple er nødvendig eller en nem vej til nedgradering til 3.1.3, indtil da er 3G virkelig lidelse.