Sådan låses en Verizon-forudbetalt telefon op

Hvis du har købt en Verizon forudbetalt telefon, men ønsker at skifte til en anden operatør, skal du låse din telefon op. Afhængigt af hvor længe du har været hos Verizon, kan du muligvis få en oplåsningskode gratis.

Tænd din telefon, og ring * * 06 #. Dette bringer et 15-cifret serienummer op, også kaldet IMEI. Du har brug for dette for at oprette tilskudslåsningskoden.

Ring til Verizons kundeserviceafdeling på * 611, hvis du bruger din trådløse telefon. Ellers skal du ringe til 888-294-6804 og bede om en kode til oplåsning af tilskud. Verizon giver dig normalt en kode, hvis du har været kunde i mindst 90 dage (du skal købe en kode ellers). Giv repræsentanten IMEI-nummeret, så Verizon kan generere en kode.

Vælg en onlinebutik, hvor du kan købe en oplåsningskode; fra 2010 koster dette mellem $ 15 og $ 30.

Sluk for din mobiltelefon, og tag batteriet ud. Fjern SIM-kortet, der sidder under batteriet, og udskift det med et nyt kort fra et andet netværk.

Udskift batteriet, og tænd for telefonen. Indtast din oplåsningskode, og klik på "OK". Vent på, at telefonen genstarter, og du modtager en besked, der siger, at din telefon er låst op.