Brug Album Cover Art View ved at rotere musikappen i iOS 7

iOS 7 bragte den en ny måde at interagere med musikappen og din musiksamling med en smuk gestusbaseret interaktiv album kunstdæksvisning. Dette erstatter det gamle Cover Flow-billede, der tidligere eksisterede i iPhone-appen og iPod touch, men adgang til det forbliver det samme ved at dreje enheden i vandret landskabsorientering, så udfyld manglende albumdæksler og prøv det :

  • Åbn Music-appen, og gå til enten "Album" -visning eller "Sang" -visning
  • Drej iPhone / iPod til siden 90 grader i vandret tilstand

Nu er du i albumoversigtvisningen, som måske ikke ser interaktivt ud ved første øjekast, men du kan svinge til venstre og højre for at navigere rundt i musiksamlingen og se, hvad der er tilgængeligt. Se et album, du vil kontrollere sanglisten for? Bare tryk på de respektive album cover artwork for at hente denne album sangliste, hvor du kan spille og pause sange, og springe frem eller tilbage.

Ved hjælp af en kniv- eller spredebesætning for at zoome ind og ud vises enten mere eller mindre albumcover på en enkelt skærm.

Er album cover viewer ikke virker for dig? Det skyldes sandsynligvis, at orienteringslås er aktiveret, så vip det åbne kontrolcenter for at slukke det hurtigt og prøv igen.

Hvis dette albums kunstvisning er kendt for nogle Mac-brugere, skyldes det sandsynligvis, at iTunes-pauseskærmen i OS X viser en næsten identisk albumdæksvisning, der også forekommer at være interaktivt på en meget lignende måde, så du kan vælge albummer og afspille sange direkte fra skærmen. Hvorvidt det er hvor iOS Music app fik inspiration, hvem ved det, men det er rart at have kongruens mellem platformene.

Albumcover-afspilleren ser bedst ud, når du har så mange albumkunst udfyldt som muligt. Du kan få iTunes til at få illustrationer til dig på skrivebordet og derefter synkronisere det til din iOS-enhed, eller du kan bare lave en Google Image-søgning efter svært at finde omslag, der ikke er på Apples servere, men du skal stadig synkronisere fra skrivebordet til iPhone / iPod touch. Dette kan også virke på iPad med iOS 7, men jeg har ikke testet det endnu.