Download og installer iPhone / iPad SDK

Hvis du vil begynde at udvikle til iPhone, iPod Touch eller iPad, er det første, du skal gøre, at downloade og installere iPhone SDK. Ja, iPhone SDK er det, du vil downloade, selvom du ikke har til hensigt at udvikle til iPhone selv og kun iPad, kører de begge samme operativsystem til iPhone OS.

Du skal bruge dit Apple-bruger-id, dette er det samme login, du bruger, når du åbner iTunes, registrerer et Apple-produkt, bruger Apple-forummet og til anden kommunikation med Apple.

Downloadning af iPhone SDK

* Gå til http://developer.apple.com/iphone
* Indtast dine Apple login-idoplysninger og login
* Når du er logget ind på iPhone Development Center, skal du kigge efter linket "Downloads" til iPhone SDK, det er normalt bundtet med Xcode og vil blive mærket som "Xcode 3.2.2 og iPhone SDK 3.2", den kombinerede downloadstørrelse på iPhone SDK og Xcode er omkring 2, 3 GB, og tager omkring 6, 5 GB harddiskplads at installere.

Installation af iPhone SDK

* Når filen er færdig med at downloade, skal du starte installationsprogrammet og følge installationsvejledningen på skærmen. Husk at en betydelig mængde diskplads vil blive brugt til at installere Xcode og iPhone SDK.
* Når installationen er færdig, vil du have en ny mappe, der er placeret i roden af ​​din Mac, kaldet 'Developer', inde i denne mappe vil være udvikler apps, værktøjer, ressourcer, iPhone simulator og meget mere.

Hvad er næste? Bøger? Eksempelkode?

Hvis du er ny til iPhone og iPad udvikling, er en god ide at hente en god bog om emnet. Begyndende iPhone 3-udvikling: Exploring iPhone SDK er et populært valg på Amazon og er et godt udgangspunkt.

En anden god ressource er iPhone OS reference bibliotek på Apple.com, der er masser af kode prøver og anden nyttig information. Apples iPhone Human Interface Retningslinjer er også nyttige, når du arbejder på en grænseflade til din app.