Siri kan ringe nødtjenester til dig med iPhone, hvis det er nødvendigt

Selvfølgelig ønsker ingen at være i en nødsituation, men hvis behovene nogensinde opstår, kan Siri komme til din hjælp med hurtig mulighed for at ringe til den lokale beredskabslinje, og det fungerer praktisk taget hvor som helst du er i verden med iPhone så længe da den har en cellulær forbindelse.

Der er ikke meget på dette trick, det er bare at kende en af ​​de rigtige sætninger for at sige at indlede nødopkaldet. Og ja, det virker med den håndfri 'Hey Siri' kommando, så det kan endda fungere, hvis du ikke kunne nå iPhone, men den blev tilsluttet med den håndfri funktion aktiveret.

Vigtigt: Siri ringer nødtjenester med disse iPhone kommandoer, test ikke unødigt!

Dette er virkelig vigtigt, men test det ikke målløst, fordi det rent faktisk kalder den lokale beredskabslinje, ja det virker, men medmindre du har en faktisk nødsituation, er det sidste, du vil have, at binde deres linjer med et meningsløst telefonopkald. Mens du vil have en kort nedtælling for at annullere opkaldet, før du ringer til nødlinjen, hvis du ikke er forsigtig, vil Siri faktisk ringe til og oprette forbindelse til nødlinjen i din region. Dette er kun til ægte nødsituationer, må du ikke misbruge det!

Følgende sætninger virker til at indlede et nødopkald med Siri fra en iPhone, du behøver ikke engang at angive nummeret, hvis du er i en region, hvor du ikke er sikker på, hvad nødtjenesten er, Siri og iPhone er klog nok til at finde ud af det.

Siri nødopkaldskommandoer

Indkald Siri, eller brug Hey Siri, og udsted følgende kommandoer for at ringe til en nødlinje - Ring ikke uden en reel nødsituation:

  • "Ring nødtjenester"
  • "Dial 911"
  • "Telefon 911" (9-1-1 er USAs nødlinje, hvis du bruger denne sætning udenfor USA, vil du også ringe til den relevante lokale nødlinje)
  • "Telefon 100" (1-0-0 er nødlinjen i Indien, men den vil også ringe til den relevante linje andetsteds)
  • "Dial 100"
  • "Dial 110"
  • "Telefon 110" (1-1-0 er nødlinjen i Kina, men det vil ringe den rette linje, hvor du end nogensinde er)

Siri vil reagere med "Calling Emergency Services om fem sekunder ..." og en stor skrifttype, der siger "Emergency Call" med en nedtælling lige under det, der siger "Om 5 sekunder, om 4 sekunder, om 3 sekunder ..." osv. Du finder også to knapper i bunden, knappen "Annuller" for at stoppe opkaldet, før det er tilsluttet - hvad du vil trykke straks, hvis du tester dette ud - og så er der den anden knap, "Call", som straks forbinder iPhone til nødtjenesteskibslinjen.

Som nævnt før vil dette endda fungere på tværs af lokalet med en "Hey Siri, call emergency services", hvis iPhone er tilsluttet og Hey Siri er aktiveret. Nedtællingen vil ske og ringe til det rigtige nummer.

I USA er dette den velkendte 9-1-1 opkald til en forsendelseslinje af første respondenter, som regel brandmænd eller politiet, men det fungerer også i udlandet i andre nationer for at forbinde til deres nødlinier også.

Som vi tidligere har nævnt, og vi gentager endnu engang, prøv IKKE dette eller målløst at ringe til dette nummer kun til test. Mange nødsituationslinjer sender en første responder til placeringen af ​​et opkald (typisk kommer det lokale politi først, de anbringer placeringen af ​​opkaldet med cellulær triangulation, som generelt er ret præcis), hvis der er et tvivlsomt opkald, der går til centrum, med ideen om at være "bedre sikker end ked af det", så det er helt afgørende, at du ikke leger rundt med denne funktion. Brug kun dette, hvis du har en reel nødsituation, som når du eller noget andet rent faktisk har brug for brandmænd, politi eller paramedikere.

Interessant nok, ifølge TheDailyDot, kunne du igangsætte denne opkaldsproces gennem et indirekte spørgsmål om "Siri opkræve min telefon til 100%", som ville kalde "100" og dermed en nødtjeneste linje (ja selv i USA). Nogle brugere rapporterer, der stadig virker, men i min testning ville det ikke, mens alle ovennævnte kommandoer virker for at ringe til det rigtige nummer.

Forhåbentlig behøver du aldrig at bruge denne funktion, men det er helt sikkert godt at vide, at det er der, hvis behovet nogensinde opstår!