Sådan fjernes censoren på Sims 3

Elementer, du har brug for

  • "The Sims 3" uden udvidelsespakker

  • WinZip

"The Sims 3" er en del af en livssimulering, videospilserie, hvor spillere styrer alle aspekter af en tegnes liv, fra deres hjemmeliv til deres job til deres romantik, familier og rekreative bestræbelser. Mens nøgne simmere er dækket af en mosaikeffekt for at sænke spillets rating til E (for "Alle"), findes der ændringer for at deaktivere censurerne.

Opret en ny mappe i "The Sims 3" -mappen i din browsermappe ved at højreklikke på et tomt område i mappen og oprette en ny mappe med navnet "Mods" fra den genvejsmenu, der vises. Opret en mappe inde med navnet "Packages".

Naviger til et velkendt og sikkert Sims-downloadwebsted (se Ressourcer), der tilbyder en Mosaic Remover-ændring.

Klik på linket for at downloade mosaikfjerneren. En dialogboks vises, hvor du bliver spurgt, hvor den skal gemme downloadfilen. klik på "Gem som ..." efter at du har valgt din "Packages" -mappe.

Højreklik på filen i "Packages" -mappen, og vælg "Unzip" for at åbne de komprimerede filer i en mappe. Træk .package-filen til mappen "Packages".

Advarsler

Download af en mosaikfjerner med installerede udvidelsespakker kan forårsage et par uønskede, kosmetiske defekter i dit spil. Heldigvis er de en sjælden begivenhed.