Hvor mange iPad 2 er blevet solgt? Linjer stadig danner, forudsiger analytikere stort salg

Tro det eller ej, linjer formes stadig til iPad 2. Næsten når som helst en butik får en forsendelse, sælger de inden for en time eller to (hvis du stadig ser, skal du kontrollere iPad 2-lager hos butikker i dit område). Utroligt nok foregår dette rundt om i verden, da efterspørgslen langt overstiger udbuddet. Hvad betyder dette for salgstal? Er Apple sælger mere eller mindre end forventet?

Hvor mange iPad 2'er har Apple solgt?
På dette tidspunkt er det et gætspil. Hidtil er vi tilbage til analytikernes meninger, med nogle opadgående at revidere deres salgsudsigter. Charlie Wolf of Needham og Co (via AppleInsider) siger, at "lanceringen af ​​iPad 2 hidtil har overskredet vores forventninger om, at det var tydeligt, at vores forsendelsesprognoser for 2011 og 2012 var dramatisk lave." I Wolfs sag forudser han, at Apple vil sælge 30 millioner iPad 2 er i år, hvilket er 10 millioner højere end de oprindeligt forventede. Med tilgængelighed som begrænset som det lyder 30 millioner iPads om året ikke det uhyrlige for mig, det kan endda være højere.

Apple Q2 FY11 konferenceopkald kan have svaret
Apple har været tavs, men med konstante udsalg og linjer der danner rundt om i verden, er det ikke meget af en strækning at antage, at salget har været gennem taget. Den snart vi hører nogle numre fra Apple kunne komme på deres Q2 FY11 konferenceopkald den 20. april. Opkaldet starter klokken 14:00 PST, og du kan lytte live på Apple.coms investor side.