Sådan deaktiveres Slide over sidebjælke på iPad

Selvom Slide Over sidebar multitasking på iPad er en af ​​de mere bekvemme funktioner til iPad-strømbrugere, er der tidspunkter, hvor dias over sidebar-funktionen åbnes utilsigtet. Dette er især tilfældet med enhver app, hvor du ofte skifter fra højre til venstre, om det er at udføre en bestemt gestus, tegning, dreje en side eller under et spil.

Hvis du selv ved et uheld indtræffer multitaskingsfunktionen Slide Over sidebar på iPad ofte, eller måske du ikke kan lide Slide Over af en anden grund, kan du slukke for funktionen helt og forhindre den i at blive vist.

Sådan deaktiveres multifunktionsfunktionen Slide-Over Sidebar i iOS til iPad

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPad og gå til "Generelt" sektionen
  2. Vælg "Multitasking"
  3. Vend knappen ved siden af ​​"Tillad flere apps" til OFF-positionen
  4. Afslut appen Settings som normalt ved at trykke på knappen Home

Med "Tillad flere apps" deaktiveret, har du ikke længere adgang til funktionen Slide Over-sidebjælken, uanset hvor mange gange du slår fra siden af ​​iPad-skærmen.

Husk dette forhindrer helt Slide Over og Split Screen mode fra at fungere ved at deaktivere funktionen helt. Det er sandsynligvis uønsket for de fleste iPad-brugere, men hvis du ved et uheld kommer op med dias over sidebjælke, så kan det være gavnligt. Noget andet at huske er, at de fleste nyere spil er udviklet, så de kræver fuldskærmstilstand og dermed ikke kan få adgang til diaset over sidebjælken fra appen alligevel, men der er et par, der ikke gør det og dermed kan blive udsat for at se utilsigtet udrykningsfunktion.

Aktiverer Slide Over Sidebar Multitasking på iPad

Hvis du deaktiverede diaset over sidebjælken, kan du altid genaktivere det igen om få minutter. For at aktivere dias over sidebar og multitasking på iPad, skal du gå tilbage til Indstillinger> Generelt> Multitasking og skifte omskifteren for at tillade flere apps tilbage til ON-positionen.

Afslutte indstillinger som sædvanlig, og derefter bruge swipe gestus vil derefter vise sidepanelet igen.