Sådan repareres SQL Server 2008

Microsoft SQL Server 2008 er en databaseserver, der hovedsageligt er designet til forretningsbrug. Hvis du har installeret Microsoft SQL server 2008, og programmet blev ødelagt på grund af en software- eller installationsfejl, kan du reparere programmet ved hjælp af fejlfindingsværktøjerne på installationsmediet.

Trin 1

Indsæt SQL Server-installationsdisken i servercomputerdiskdrevet. Få adgang til drevet fra din computer ved at klikke på "Denne computer" fra skrivebordet og dobbeltklikke på diskdrevikonet.

Trin 2

Kør setup.exe fra installationsdisken til SQL-serveren. Opsætningskommandoen skal være placeret i diskens rodmappe. Kør installationsprogrammet ved at dobbeltklikke på "setup.exe." Dette åbner siden til SQL Server-installationscenter.

Trin 3

Klik på knappen "Vedligeholdelse" placeret i venstre side af navigationsvinduet. Vælg "Reparer", og vælg derefter det sprog, du ønsker, at programmet skal præsenteres på efter installationen. Klik på "Næste" for at fortsætte. Dette kører installationsrutiner og sørger for, at din computer har alle forudsætninger installeret til korrekt kørsel af SQL-server 2008. Klik på "OK" eller "Installer" for at fortsætte. Dette bringer dig til siden Vælg instans.

Trin 4

Vælg den instans, du vil reparere. Dette omkonfigurerer din server ved hjælp af automatiske sikkerhedskopier til et tidspunkt, hvor serveren fungerede korrekt, og geninstallerer eventuelle beskadigede oplysninger. Klik på "Næste". Reparationsreglerne kontrollerer automatisk operationen. Klik på "Næste" for at fortsætte. Dette fører dig til siden Klar til reparation.

Klik på "Reparer", hvorefter SQL-serverdisken kører reparationsfunktionen. Reparationslinjen for reparation viser reparationens færdiggørelsesniveau. Når reparationsfunktionen er afsluttet, skal du klikke på "Udfør" for at afslutte reparationsprogrammet. Genstart servermaskinen for at fuldføre reparationen.