Dish Network Tricks

Dish Network-satellit-tv-tjenestens grundlæggende handlinger er ligetil, men for dem, der ønsker at gøre deres fjernsynsovervågning og optagelse endnu mere effektiv, er der et par tip, der kan hjælpe dig med at komme til ting hurtigere. De fleste vedrører direkte bruger-interface aspektet af tjenesten.

Foretrukne

Tryk på "Menu" -knappen på fjernbetjeningen, vælg "Indstillinger" og derefter "Foretrukne". Vælg den favoritliste, du vil ændre, og tryk på "Rediger liste." Du vil se en liste over kanaler, som du kan fremhæve og enten markere eller fjerne markeringen. Vælg "Gem" for at gemme alle ændringer.

Hvis du går tilbage gennem menuen og vælger den samme liste over foretrukne, kan du ændre navnet på listen ved at trykke på "Rediger listenavn." Indtast dit valg ved hjælp af fjern og vælg "Gem" for at fuldføre. Ved almindelig brug, når du først har trykket på "Guide" for at åbne Channel Guide, kan du trykke på "Guide" igen for at bladre gennem de forskellige favoritlister, som også inkluderer "Alle kanaler", "Alle abonnerede" og "Alle HD" som standard .

Oprettelse af din egen liste giver dig mulighed for at cykle gennem de kanaler, du rent faktisk vil have uden at skulle håndtere de kanaler, du ikke kan lide eller ikke abonnerer på. Der kan oprettes flere lister, der repræsenterer smagen for hvert medlem af husstanden.

Dobbelt tuner

Dish Network udsteder ofte to tunere, der er designet til at levere service til to fjernsyn, normalt i forskellige rum med kun et stykke hardware. Brugere, der ikke har to fjernsyn, vil stadig finde denne type tuner praktisk, fordi den kan bruge "Single Mode". Enkel tilstand betyder, at kun et tv er tilsluttet til en modtager, og det giver dig mulighed for at bruge de to tunere i modtageren sammen som en. Dette muliggør billede i billede, hvor den ene tuner bruges i en lille kasse i hjørnet, mens den anden vises over resten af ​​tv-skærmen. Det giver dig også mulighed for at optage to tv-shows på én gang. Mens du gør dette, kan du se et af de shows, der optages, eller se et tredje valg fra alt, hvad der allerede er optaget på din DVR. Du kan ikke se et tredje "live" program. For at skifte til "Single Mode" skal du trykke på "Mode" -knappen på forsiden af ​​din modtager.

Telefonforbindelse

Sæt en telefonlinje direkte i din modtager for at forenkle en række handlinger på din parabol-netværkstjeneste. Dette gør det muligt for dig at bestille pay-per-view-film, ændre dine programmeringspakker, spille interaktive spil eller indhold og kommunikere med Dish Network. Når du har tilsluttet modtageren til en fungerende fastnet med en traditionel telefonkabel eller tilsluttet den til en router med fungerende internetforbindelse ved hjælp af et Ethernet-kabel, skal du ringe til Dish Network for at fortælle dem, at du har forbindelse.