Sådan gemmes din Mii på SD-kort

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • SD kort

Nintendo Wii-videospilsystemet har en Mii-kanal, der kommer installeret på konsollen. Mii-funktionen giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede tegn til Wii-systemet. Med Mii kan brugerne besøge andre konsoller, der er forbundet til internettet. Mii-tegnene bruges også til at skelne hvilken bruger, der spiller bestemte spil. For eksempel på Wii sports spil bruges Mii-funktionen til at oprette indstillinger for hver spiller som højde, vægt og andre. Brugere kan gemme Mii-tegn på Wii-fjernbetjeningen og på et SD-kort med den korrekte software installeret.

Åbn en webbrowser på computeren, og gå til BootMii.org/download (se Reference for linket).

Rul ned på siden til "HackMii Installer", klik på "HackMii Installer" for at åbne HackMii-siden, og klik derefter på "HackMii Installer." Dette downloader HomeBrew Channel og HackMii-applikationen til computeren.

Gem filerne på et SD-kort. Anbring SD-kortet i computerens SD-kortstik. Gå til placeringen af ​​downloadet "HackMii Installer", og fremhæv det, gå til SD-kortdrevet på computeren, og træk og slip derefter filen til SD-kortet.

Fjern SD-kortet, og placer det i SD-porten øverst på Wii-konsollen.

Gå til Wii-menuen. Dette findes ved at vælge "Wii" nederst til venstre på startskærmen.

Gå til "Enhedsopbevaring."

Klik på "SD-kort" øverst på skærmen.

Vælg "HomeBrew Channel". Dette indlæser automatisk HomeBrew-kanalen til Wii.

Gå tilbage til SD-menuen, og klik på "HackMii" -applikationen. Dette gemmer automatisk alle Mii-tegn på Wii-konsollen på SD-kortet. Når Mii-tegnene er gemt på SD-kortet, skal du fjerne SD-kortet og slukke for konsollen. Mii-tegnene kan nu bruges i andre Wii-konsoller ved at indsætte SD-kortet.