OS X El Capitan Systemkrav & Kompatibel Mac List

Med vægt på ydeevne og pålidelighed forventes OS X El Capitan at være en fantastisk system softwareopdatering til Mac-brugere. Selvfølgelig vil opdateringen til den næste version af Mac OS X kun være mulig, hvis Mac-hardware understøtter den nye version. Heldigvis for dem, der ønsker at opdatere til OS X El Capitan, er systemkravene ganske tilgivende, og i grunden hvis din Mac kan køre OS X Yosemite eller OS X Mavericks, vil det næsten sikkert også kunne køre OS X El Capitan.


For den bedste ydeevne vil den nyeste Mac-hardware køre det bedste, men det betyder ikke, at du har brug for en helt ny computer til at køre OS X 10.11, når den er ude. Faktisk er alle Mac'er, der er frigivet i løbet af de sidste fem år eller så, nemt understøttet, ud over mange, der er betydeligt ældre end det (nogle næsten et årti gammel).

Specifikt omfatter den understøttede minimum Mac-model liste følgende hardware :

  • iMac (midten af ​​2007 eller nyere)
  • MacBook (13-tommers aluminium, slutningen af ​​2008), (13-tommer, tidlig 2009 eller nyere)
  • MacBook Pro (13 tommer, midten af ​​2009 eller nyere), (15 tommer, mid / sen 2007 eller nyere), 17 tommer, sen 2007 eller nyere
  • MacBook Air (sen 2008 eller nyere)
  • Mac Mini (Early 2009 eller nyere)
  • Mac Pro (tidligt 2008 eller nyere)
  • Xserve (tidlig 2009)

En almindelig tråd er, at Mac'en skal have en 64-bit CPU, som typisk er en Intel Core 2 Duo eller nyere processor. Udover det er kravene ret bløde og tilgivende. Du skal også bruge et par GB ledigt diskplads til at installere den endelige version på din Mac, hvilket er typisk for opdatering af systemprogrammer.

Hvis du ikke er sikker, kan du hurtigt finde ud af, hvilken Mac modelår hardwaren blev bygget, ved at gå til Apple-menuen> Om denne Mac> Oversigt og se efter Mac-navn og år:

Du kan bemærke, at kravene til at køre OS X El Capitan på en Mac stemmer overens med listen over understøttet hardware til OS X Yosemite, som matchede OS X Mavericks, og det er forsætligt, som Apple adresserede i El Capitan debut, hvor de sagde, at Mac OS X 10.11-opdateringen vil specifikt understøtte alle Mac-hardware, der kan køre den tidligere version af OS X-systemsoftwaren. Men Apple gik videre, hvilket tyder stærkt på, at OS X El Capitan vil få bedre ydeevne på samme hardware sammenlignet med den tidligere version af OS X, med op til 2x hurtigere ydeevne switching apps, 1, 4x hurtigere ydeevne lancering apps og anden betydelig hastighed gevinster opnået ved optimering på systemniveau.

Så det er de mindste systemkrav, men hvad med optimale krav til overlegen ydeevne? Det kommer til at være mere generalisering, men i princippet jo nyere Mac, jo bedre software vil køre, ligesom enhver pc for den sags skyld. Mere RAM er altid en god ting, og for optimal udførelse af ethvert operativsystem skal du altid sigte mod at have så meget RAM som muligt. En super hurtig SSD-diskdrev vil også dramatisk øge ydeevnen på enhver computer. Selv uden alle de nyeste og bedste hardware er det et ret godt spil, at OS X El Capitan kommer til at køre hurtigere end OS X Yosemite gjorde på samme Mac, et som syntes at være et af fokusområderne i udgivelsen.

OS X El Capitan er i øjeblikket i beta, den endelige version vil debutere dette efterår som en gratis download for alle støtteberettigede Mac-brugere.

Bortset fra Mac og OS X 10.11, vil brugerne af iPhone og iPad også få opleve en ny og revideret iOS-opdatering i efteråret, her kan du se iOS 9-kompatibilitetslisten.