Access Top Level Domain (.com. Net .org) Genveje i Safari til iOS 7

Tastaturet i Safari lang havde en bekvem ".com" -knap, som gjorde hurtigere til hjemmesider, og hvis de holdt fast viste flere TLD (Top Level Domain) valg som .net, .org, .edu og .us. Som mange har bemærket, mangler denne ".com" -knap fra iOS 7 ... i hvert fald ved første øjekast. Det viser sig at der stadig er en måde at nemt skrive topniveau domæner med de nyeste versioner af Safari, det er bare lidt skjult.

Åbn Safari på iPhone, iPad eller iPod touch for at komme i gang, og følg derefter en nem to-trins proces:

  1. Tryk på URL-linjen som om du skulle skrive på et websted for at besøge, dette indkaldter iOS-tastaturet som normalt
  2. Indtast startadressen for URL-domænet, tryk så og hold på knappen "." For at se alle de valgmuligheder, der skal vælges: .us .org .edu .net .com

Bare svæver over et enkelt af disse topdomæner vil skrive det helt ud, og du kan så trykke på "Gå" knappen for at hoppe til hjemmesiden.

Hvis de fem standard tilgængelige TLD-valg ikke omfatter dem, du bruger ofte, kan du bruge dette trick til at tilføje yderligere internationale TLD'er med en indstillingsjustering til iOS.

Det er værd at huske, at du også kan nogle gange springe over topdomænet helt til at gå til en hjemmeside hurtigere med Safari-appen (og Chrome også for den sags skyld), selvom det ikke virker for hvert websted derude.

Dette er blot en af ​​mange vigtige brugerændringer, der blev bragt til Safari med den betydelige iOS-revision efter 7-udgivelsen. Hoveder op til Lifehacker til påmindelse om dette trick.