Sådan tilføjes RAM til min Lenovo Laptop

Hvis du vil have din Lenovo-bærbare computer til at køre hurtigere, skal du installere mere RAM (tilfældig adgangshukommelse). Installation af mere RAM på din bærbare computer er en af ​​de sikreste måder at øge næsten alle aspekter af din computers ydeevne. Dine applikationer indlæses hurtigere, og du bliver mere produktiv, fordi du kan åbne flere programmer på én gang.

Det er ikke svært at tilføje RAM til din Lenovo-bærbare computer og det er noget, du kan gøre på bare et par minutter. Hvis du ved, hvordan du drejer en skruetrækker, kan du opgradere hukommelsen på din bærbare computer.

Trin 1

Sluk for din bærbare computer, og fjern lysnetadapteren og alle andre kabler, der er tilsluttet computeren. Luk skærmbilledet, og vend computeren på hovedet.

Trin 2

Fjern batteriet fra den bærbare computer ved at skubbe batterilåsen til venstre for at låse det op. Hold låsen i ulåst position, når du trækker batteriet ud af bugten.

Trin 3

Fjern skruen fra dækslet til hukommelsesstikket. På de fleste bærbare Lenovo-computere er hukommelsesstikket lige over batterirummet. Fjern dækslet til hukommelsesstikket, og læg det til side. Berør en metaloverflade inde i computeren for at forhindre elektrostatisk stød over for følsomme kredsløb inde i den bærbare computer og på hukommelsesmodulet.

Trin 4

Tryk udad på holderklemmene, der fastgør hukommelsesmodulet. Løft hukommelsesmodulet, mens du fortsætter med at trykke på klemmerne og trække det ud af åbningen.

Trin 5

Ret hakket på kontaktkanten af ​​det nye hukommelsesmodul med hakket i hukommelsesstikket. Pas på ikke at berøre modulets guld- eller sølvkant, ellers kan du beskadige SO-DIMM (bærbar hukommelsesmodul).

Trin 6

Vink hukommelsesmodulet til ca. 20 grader, og sæt det i åbningen. Tryk fast, når du sætter modulet på plads. Når det sidder i hukommelsesstikket, skal du skubbe modulet nedad, indtil det klikker på plads. Sørg for, at modulet er sikkert og ikke bevæger sig.

Sæt dækslet til hukommelsesstikket på igen, og stram fastgørelsesskruen. Geninstaller batteriet, lysnetadapteren og kablerne. Start din computer, når du er færdig med installationen.