IOS 10 Udgivelsesdato Sæt til 13. september

iOS 10 officielt debuterer tirsdag den 13. september, som ledig download til enhver understøttet iPhone, iPad eller iPod touch enhed. Derudover vil watchOS 3 blive udgivet den 13. september til Apple Watch-brugere og tvOS 10 til Apple TV.


IOS 10-udgivelsen kommer frem via softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger, men kan også installeres med en computer ved hjælp af iTunes.

Den mest moderne iPhone, iPad og iPod touch-hardware understøtter udgivelsen, men du kan gennemgå den komplette iOS 10-kompatible enhedsliste her

IOS 10 indeholder en række nye funktioner og forbedringer til iOS-oplevelsen, herunder en større opdatering til Messages-appen, med animationer, brugerdefineret klistermærke og GIF-tastaturer, håndskrift, emoji-konvertering, en Maps-app, der nu tilbyder forslag og bordbestillinger, en Redesigned Notification Center, en ny låseskærm, en nydesignet musikapp, nye Photos app-funktioner, herunder en Memories-funktion og ansigtsgenkendelse.

Flere beta versioner af iOS 10 er blevet udgivet til udviklere og offentligheden gennem de respektive beta test programmer. Brugere, der kører beta-udgivelser af iOS, finder også opdateringssoftwaren til iOS 10-versionen, når den er bredt tilgængelig.

iOS 10 GM er tilgængelig for download til beta-testere lige nu, for både udvikler og offentlige beta test programmer.

Separat vil MacOS Sierra blive udgivet den 20. september som en gratis download.