iPhone kamera langsomt at åbne? Sådan løses det her

Når du sidder fast, stirrer på den grå linse lukker grafik i 5 til 10 sekunder, før du endda kan tage et billede, har du sandsynligvis allerede savnet det skud du håbede på at få. Det er klart, at den hurtigste måde at få adgang til iPhone-kameraet på, er at bruge låseskærmkameraet i stedet for manuelt at starte Camera-appen, men hvad hvis begge metoder tager lang tid at åbne?

Hvis du konstant finder dig selv at se på linsens lukkede grafik og venter for evigt for at den langsomme kamera skal indlæse, skal du blot gøre for at fremskynde kameraets lancering slette alle iPhone-fotos.

Hvordan du sletter billederne er op til dig, selv om det er hurtigste, hvis du tilslutter iPhone til en computer og sletter dem derfra i stedet for at slette dem i selve iOS. Også, hvis du opretter en USB-forbindelse, kan du nemt overføre alle billederne til computeren, før duker dem alle, hvilket er helt sikkert umagen værd, hvis du har billeder, du er interesseret i.

Ved at rydde Camera Roll ud, vil du hurtigt fremskynde lanceringstiden for Camera-appen. Hvorfor virker dette? Måske fordi det ikke lægger miniaturebilleder eller skal beregne antallet af billeder, der er gemt på enheden, hvem ved det, men det ser ud til, at flere billeder, du har gemt i Camera Roll, jo langsommere tager kameraapplikationen til at indlæse. Dette er et problem, der føles meget værre på den gradvist aldrende hardware af iPhone 3GS og iPhone 4, så trim tilbage på de gemte billeder og få din hastighed tilbage.