Sådan laver du en flyer med grænser

Elementer, du har brug for

  • Tekstbehandlingssoftware

  • Papir

  • Printer

Design din egen flyer til en fest, reklame eller en gårdsudsalg ved hjælp af din computer og printer. Gør hurtigt dit dokument iøjnefaldende, effektivt og professionelt uden at bruge en krone ved at bruge passende skrifttyper, farver og grafik og tilføje rammer omkring hele siden eller til bestemte områder, du vil fremhæve.

Åbn et nyt dokument i Microsoft Word, Microsoft Works eller en anden tekstbehandler efter eget valg. Indstil sidestørrelsen til 8,5 inches ved 11 inches.

Indtast oplysningerne til flyer i dokumentet. Vælg en ny skrifttype, stil eller størrelse for ordene ved at ændre formateringsindstillingerne, der normalt findes i værktøjslinjen øverst på siden.

Føj multimedieklip eller fotografier til flygebladet ved at vælge "Indsæt", "Billede" og vælge den korrekte fil eller clipart.

Gå til "Format", og klik på "Kanter og skygge." Klik på den lille pil under "Anvend til", og vælg "Side" for at placere rammen omkring hele siden. Vælg “Afsnit”, hvis du hellere vil have grænsen omkring bestemte ord eller billeder.

Vælg en rammekunst blandt de tilgængelige indstillinger, og vælg derefter den bredde, du vil have til designet. Klik på “OK” for at anvende kanten på siden.

Læg papir i printeren som foreslået, og følg derefter vejledningen på skærmen for at udskrive din flyer.