Sådan synkroniseres e-mail med en telefon

Synkronisering af din e-mail til din telefon er en god måde at få adgang til din e-mail, mens du er på farten. Fordi e-mailing er blevet normen, bruger mange mennesker det som en måde at sende dokumenter, fotos og filer hurtigt på. For at modtage disse dokumenter på din telefon skal din e-mail synkroniseres med din mobile enhed. Synkronisering af din telefon er relativt let at udføre med en internet-kompatibel telefon og lidt tid og kræfter.

Trin 1

Få adgang til Internettet fra din computer, og besøg dit websted for trådløs udbyder, og opret en trådløs synkroniseringskonto. Derudover kan du muligvis oprette en konto fra din smartphone ved at klikke på fanen "Opsætning" i din applikationsliste efterfulgt af "E-mail".

Trin 2

Accepter vilkårene (hvis relevant) og identificer og klik på ikonet for din e-mailudbyder, såsom Yahoo, Outlook eller Gmail.

Trin 3

Indtast brugernavnet og adgangskoden til din e-mail-konto i de relevante felter. Klik på "Næste" for at flytte til det næste skærmbillede.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet "Hent mail" på kontoskærmen. Vælg "OK" for at gå til næste skærmbillede.

Valider dine oplysninger, og vælg "Synkroniser" for at starte synkroniseringsprocessen. Fortsæt denne proces for hver e-mail-konto, som du vil synkronisere med din mobilenhed.