Sådan oprettes en to-siders månedskalender

En månedskalender på to sider er et glimrende kompromis mellem en månedskalender, hvor hver side indeholder en måned, og en ugentlig planlægger, hvor hver side indeholder en uge. At sprede en måned ud over to sider giver mere plads til at skrive i hver datos firkant, men giver dig stadig mulighed for at se hele måneden på et øjeblik. Det er svært at finde planlæggere i dette format, men du kan nemt lave en selv.

Trin 1

Download udskrivbare kalenderskabeloner, der viser en månedlig kalender på tværs af to sider (se Ressourcer). Filer fra Donna Young er i PDF-format, og filer fra Vertex42 er i XLS (regneark) -format.

Trin 2

Åbn og se de filer, du downloadede, for at blive fortrolig med dem. Skabelonen fra Vertex42 indeholder makroer, der automatisk opdaterer kalenderen med de korrekte datoer. Begge formater er filer på to sider.

Trin 3

Lav et mockup af de sider, der udskrives i din kalender. Den nemmeste måde at gøre dette på er at skære et papir i små rektangler, omtrent på størrelse med visitkort. Stak dem op, og hæft dem i venstre lodrette kant for at lave en lille bog. Skriv måneden på hvert to-siders opslag som dette: skriv "januar" på venstre side af det første to-siders opslag og "januar" på den højre side overfor det. Du vil hurtigt observere to ting: (1) hver enkelt måned udskrives ikke bagud på det samme ark papir, og (2) den allerførste side er en højre side, der ikke har en bestemt måned.

Trin 4

Opret en side til den tomme første og sidste side, hvis det ønskes. Du kan oprette en titelside til den første og en side til noter eller adresser til den sidste side.

Trin 5

Udskriv siderne ved hjælp af din mockup som en vejledning for at sikre, at arkene paginerer korrekt. Udskriv titelsiden og derefter venstre side af januar på bagsiden af ​​det ark. Udskriv derefter højre side af januar med venstre side af februar på bagsiden af ​​den. Fortsæt udskrivningen, indtil du er færdig.

Trin 6

Stabl dine udskrevne sider, og kontroller, om de er udskrevet korrekt, så hvert opslag på to sider viser de to halvdele af en enkelt måned.

Bind din kalender. Du kan gøre dette ved at bruge et hul med tre huller til at slå hullerne på siderne og lægge dem i et bindemiddel med tre huller, eller du kan bruge en kam- eller spiralbindemaskine til at binde dem.