Sådan giver du en app fra iPhone, iPod touch eller iPad

Vil du give nogen en iOS-app som gave denne feriesæson? Du kan gave apps direkte fra iPhone, iPod touch eller iPad uden at røre ved en computer og uden at skulle købe et iTunes gavekort. Dette giver mulighed for en perfekt sidste øjebliks julegave eller fødselsdagsgave, da man bogstaveligt talt kan købe en gave til bilen på deres hus julemorgen. Gaveprogrammer er meget enkle:

Gave en iOS-app fra en iPhone, iPad eller iPod touch fra App Store

Denne proces udføres direkte på iOS-enheden i App Store, men den kan også gentages i iTunes.

  • Start App Store
  • Find den app, du vil gave, og tryk på den
  • Rul ned under skærmens billeder af appen, og tryk på "Gave denne app", og log derefter ind på iTunes Store
  • Tryk på "Næste" på appoversigtsskærmen
  • Udfyld dit navn, modtagerens navn og modtagerens e-mail-adresse samt en note, der skal vedhæftes til den begavede app (note: herunder flere modtagers e-mail-adresser vil købe appen for hver person)
  • På skærmen for købsoversigt trykker du på "Køb gave" nederst til højre

Appen sendes straks til gavemodtageren, der modtager en email med et link til at downloade iOS-appen til deres iTunes-bibliotek.

Hvis du hellere vil pakke appen som en fysisk gave, kan du gøre det med iTunes ved at vælge at udskrive en indløselig kode i stedet for at sende e-mail til appen. Begavede apps vises i din købshistorie, så hvis du eller modtageren mister indløsnings-e-mailen, kan den let hentes igen.

Bemærk, at du ikke kan bruge indløst kredit fra iTunes gavekort til at købe gavnlige apps, og modtagerne iPhone, iPod eller iPad skal være kompatible med den app, du sender, som de fleste er.