Sådan opgraderes billetter til koncerter

Medmindre du er venner med musikken, er det ofte besvær at få gode billetter til en kommende koncert. I de fleste tilfælde har du ikke lov til direkte at vælge dine pladser, og held og lykke kommer i spil mere end noget andet. Hvis du efter et indledende forsøg på at sikre billetter ikke er tilfreds med resultaterne, er det muligt at opgradere dine pladser via et par forskellige muligheder, afhængigt af hvordan du planlægger at købe billetterne.

Log ind på webstedet, hvor koncertbilletter er tilgængelige fra (typisk TicketMaster og LiveNation). Vælg kunstneren og det sted, hvor du vil købe billetterne fra, og vælg derefter det antal billetter, du ønsker. Der er mulighed for at vælge et bestemt afsnit på spillestedet eller vælge "Bedste tilgængelige". Den sidstnævnte mulighed vil finde de bedste billetter, der stadig er tilgængelige til koncerten, snarere end at søge efter et bestemt område på spillestedet. Når du har indsendt oplysningerne, scanner webstedet efter billetterne. Hvis du ikke er tilfreds med billetterne, skal du vælge "Slip billetter" og prøve igen. Ofte når billetter til et show først sælges, har personer, der lander de bedste pladser, enten deres kreditkort afvist eller ikke indsender købsoplysningerne i tide (du får kun et par minutter til at udfylde ordreformularen). Når dette sker, frigives de bedre billetter tilbage til offentligheden. Hvis du fortsætter med at opdatere og prøve igen, kan du muligvis lande disse bedre pladser.

Kontakt dit kreditkortselskab. Flere avancerede kreditkort, såsom American Express Platinum / Centurion og Visa Black, har concierge-service 24 timer i døgnet. Disse tjenester har indvendig adgang til bedre pladser (nogle gange er nogle af de bedste pladser forbeholdt personer, der har disse kort). Hvis du har købt billetterne direkte via kreditkortets service, kan de muligvis opgradere din nuværende billet til noget andet, der stadig er tilgængeligt.

Tilmeld dig musikerens fanside. Mange musikere sælger først billetter til enkeltpersoner i fanklubben. Dette øger din chance for at få de bedste pladser i huset. Hvis du allerede har købt din billet via en anden kilde, kan du sandsynligvis ikke bytte den, men du kan sælge den til pålydende værdi på spillestedet eller gennem et online billetmæglerfirma, såsom StubHub.com.