Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt mit Steam-brugernavn

Steam er en spilplatform, der kan downloades, der giver dig adgang til, spil og chat om alle dine yndlingsspil. Med over 300.000 brugere er Steam en stadig mere populær måde at opleve onlinespil på. Hver gang du logger på Steam, skal du angive dit brugernavn og din adgangskode. Selvom det kan være ubelejligt at glemme dit brugernavn, er det nemt at hente det.

Sørg for, at damp er installeret

Tilmelding til Steam er en totrins proces. Når du har oprettet en ny konto på deres websted, skal du downloade Steam-grænsefladen. Hvis du har oprettet en konto, men ikke downloadet Steam, kan du ikke hente dit brugernavn. Dobbeltkontrol for at sikre dig, at du har downloadet Steam. Hvis du ikke har det, skal du gøre det, før du kan hente dit brugernavn.

Gå til login-siden

Åbn Steam, og gå til login-siden. Klik på knappen "Hent en mistet konto". Du vil se en indstilling, der siger "Jeg kender ikke min kontos navn." Vælg dette og klik på "Næste". Du bliver bedt om at indtaste den e-mail-adresse, der er knyttet til kontoen. Indtast det og inden for få minutter sendes dit kontonavn til din indbakke.

Gå til din e-mail

Når du har anmodet om dit brugernavn, skal du gå til den e-mail, der er knyttet til din Steam-konto. Du skal have en e-mail fra virksomheden, der fortæller dig dit brugernavn. Du får også en verifikationskode og et hemmeligt spørgsmål.

Nulstil kontoen

Åbn Steam igen, og gå til login-siden. Klik på knappen "Hent en mistet konto". Vælg indstillingen "Jeg kender mit kontonavn" og klik på "Næste". Du bliver bedt om at indtaste dit kontonavn, vælg den e-mail, der er knyttet til kontoen, indtast bekræftelseskoden og besvar det hemmelige spørgsmål. Herefter bliver du bedt om at indtaste en ny adgangskode. Når dette er afsluttet, kan du komme tilbage til spil.