Sådan installeres et spil på et PMP-diaspanel

Forbrugerne har et utal af valgmuligheder for håndholdte multimedieenheder til at lytte til musik, se videoer, tage billeder og spille spil. Nogle enheder tilbyder flere af disse bekvemmeligheder i en lille enhed. Desværre bliver valgene begrænsede, når du vil have alle disse tjenester til mindre end $ 50. Men den overkommelige kinesiske PMP Slide Panel-multimedieenhed er en billig konsol, der samler lyd, video og spil i en enhed med en slide-up-skærm. Den spiller GB, GBA, GBC, NES, SMC, SMD, SFC og SNES-spil-ROM. filer.

Tilslut dit PMP Slide Panel til din computer ved hjælp af dets USB-kabel.

Opret en mappe på din computer, der hedder "Spil" ved at højreklikke på et hvilket som helst sted på skrivebordet og vælge "Ny" og derefter "Mappe" i menuindstillingerne.

Naviger til dine spilfiler, vælg dem og tryk på "Ctrl" og "C." Dobbeltklik på "Spil" -mappen og tryk på "Ctrl" og "V" for at indsætte kopier af spilfilerne i mappen "Spil". Sørg for, at filerne har et suffiks GB, GBA, GBC, NES, SMC, SMD, SFC eller SNES, ellers er filerne ikke kompatible med PMP Slide Panel.

Højreklik på mappen "Spil" og vælg "Kopiér".

Klik på "Start" og derefter "Denne computer." Dobbeltklik på ikonet PMP Slide Panel. Højreklik og vælg "Indsæt". Mappen "Spil" bliver nu indsat på dit PMP Slide Panel.

Frakobl PMP Slide Panel fra din computer. Vælg ikonet, der ligner en spilcontroller fra PMP Slide Panels hovedmenu. Naviger i spillelisten til det spil, du vil spille, og tryk på "OK" for at starte spillet.